Είσαι Τοξότης; Σε ποια ζώδια θα βρεις φίλους και σε ποια... φύγε μακριά

Αναρωτιέσαι σαν Τοξότης με ποια άλλα ζώδια θα' κανες τρελή παρέα; Θα σου λύσω την απορία αμέσως!

Δεν ξέρω αν πιστεύεις στα ζώδια, όμως, κάποιες φορές λένε κι αυτά... τις αλήθειες τους. Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να σου μιλήσω για τις φιλίες και τα ζώδια και συγκεκριμένα να καταπιαστώ με εσένα... φίλη Τοξοτίνα! Ξέρεις με ποιους ταιριάζεις και ποιους πρέπει να... διώξεις μακριά σου; Έλα μαζί μου να τα μάθεις όλα!

Θα ταιριάξεις πολύ

Μεταξύ μας τώρα..λίγο πολύ όλες μας ενδιαφέρουν τα ζώδια και πολλές φορές τα κοιτάμε, τα ψάχνουμε και ρωτάμε ακόμη και το άτομο συνήθως που έχουμε απέναντι μας -μεταξύ σοβαρού και αστείου -το γνωστό «Εσύ τι ζώδιο είσαι;».

Εκείνη τι στιγμή ξέρουμε πολύ καλά γιατί κάνουμε αυτή την ερώτηση και ειδικά αν είναι ένα άτομο που μας ενδιαφέρει πολύ, τότε είναι που ξεκινάει η έρευνα του ζωδίου του και ό,τι συνεπάγεται με αυτό.

Είσαι Παρθένος και γνώρισες Αιγόκερω; Είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον

Και εκεί που κάθεσαι τώρα, λοιπόν, μάλλον σε έχουν πιάσει οι φιλοσοφικές σου απορίες για τον όρο «φιλία» και αναρωτιέσαι άραγε το δικό μου ζώδιο με ποια άλλα ταιριάζει απίστευτα πολύ και θα έκανα τρελή παρέα; Εγώ θα σου τα πω όλα, λοιπόν!

Τοξότη... Ο Υδροχόος σού πάει!

Ο Υδροχόος μπορεί να φαίνεται εντελώς αντίθετος με εσένα Τοξότη, αλλά στην πραγματικότητα σου μοιάζει πάρα πολύ. Οι Τοξότες παίρνετε αμέσως φωτιά, ξεσπάτε στον κόσμο και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιονδήποτε σας εμποδίσει.

Ο Υδροχόος έχει διαφορετική προσέγγιση στη ζωή.

Χαρακτηρίζεται από καλοσύνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο παθιασμένος από εσένα. Επίσης, ενδιαφέρεται πολύ για τον κόσμο.

main main

Ως Τοξότες, συχνά βρίσκεστε χαμένοι σε βαθιές σκέψεις. Ανησυχείτε για το περιβάλλον, για τον χρόνο που περνάει... Η νοημοσύνη σας είναι μια σημαντική πτυχή της προσωπικότητάς σας, οπότε θα βρείτε... κοινό σημείο σε κάθε Υδροχόο.

Επιπλέον, και οι δύο έχετε μια κοινή αίσθηση του χιούμορ, οπότε προετοιμαστείτε για πολλά αστεία.

Επιπλέον, τόσο και οι δύο εκτιμάτε την ελευθερία, οπότε θα μπορείτε πάντα να δίνετε χώρο ο ένας στον άλλον. Δεν χρειάζεται, άλλωστε, να είμαστε με τους φίλους μας πάντα αυτοκόλλητοι!

Ο Λέων «αρπάζει» τη... μέρα από τα μαλλιά όπως εσύ

Τοξότη, τα κοινά σου με τον Λέοντα είναι πολλά! Θα γινόσασταν πολύ καλοί φίλοι!

Αγαπάτε και οι δυο τις μεγάλες γιορτές και είστε πιο ευτυχισμένοι όταν περιτριγυρίζεστε από άλλους ανθρώπους. Βρίσκετε τη μεγαλύτερη χαρά σας στο γέλιο και αγαπάτε το χιούμορ.

via GIPHY

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα…οι Λέοντες ζουν για την πολυτελή ζωή, επενδύοντας σε προϊόντα προσώπου και ακριβές τσάντες, ενώ ένας Τοξότης δεν νοιάζεται τόσο για αυτά.

Ο Κριός θα αναδείξει το party animal που κρύβεις μέσα σου

Είπε κανείς πάρτι; Ναι, ο Τοξότης αγαπά τα βιβλία φιλοσοφίας, μια συζήτηση για την ύπαρξη εξωγήινων ή, να πίνει ένα απολαυστικό ποτό με φίλους και να γελά σαν να μην υπάρχει αύριο. Ταιριάζει, συνεπώς, μοναδικά με τον Κριό.

Οι Κριοί, άλλωστε, είναι πάντα έτοιμοι για μια απρόβλεπτη διασκεδαστική στιγμή και δεν λένε ποτέ όχι σ’ αυτά.

friend friend1

Παρόλο που και τα δύο είναι ζώδια φωτιάς, οι Τοξότες τείνουν να είναι πιο θεωρητικοί και διανοητικοί, σκεπτόμενοι τα μεγάλα ιδανικά τους και την ύπαρξη ηθικής.

Το σπουδαίο πράγμα σε μια τέτοια φιλία είναι ότι ο Κριός αναδεικνύει τη διασκεδαστική, συναρπαστική πλευρά σου, υπενθυμίζοντάς σου να βλέπεις πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στον κόσμο.

Ζυγοί και Τοξότες μάλλον…δεν διαφέρετε και πολύ

Ο Ζυγός ανησυχεί περισσότερο από εσένα για την εξωτερική του εμφάνιση (όπως και οι Λέοντες!), και ζουν για ένα ταξίδι αγορών ή μια μέρα σπα, ξοδεύοντας πάρα πολύ χρόνο στα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα ρούχα του.

Οι Τοξότες, από την άλλη πλευρά, είναι πιο ευτυχισμένοι με φούτερ και τα αγαπημένα τους sneakers.

via GIPHY

Επιπλέον, τόσο οι Τοξότες όσο και οι Ζυγοί αγαπούν τα πάρτι. Το έχουν λίγο διαφορετικά, όμως, στο μυαλό τους. Μια Τοξοτίνα θα προτιμούσε ένα πάρτι στην παραλία, ξυπόλυτη, με ένα αναψυκτικό στο χέρι, και τεράστια χαμόγελα παντού!

Οι Ζυγοί δεν προτιμούν τόσο την πολυκοσμία, αλλά συζητήσεις με λίγους και καλούς φίλους! Επιπλέον, οι Ζυγοί είναι γνωστοί διπλωμάτες, ενώ οι Τοξότες είναι γνωστό ότι λένε ό,τι έχουν στο μυαλό τους, ανεξάρτητα από την περίσταση. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει, όπως καταλαβαίνεις, εντάσεις, αλλά... στο τέλος όλα καλά!

Τοξότες με Τοξότες... τα πάτε super!

Ναι, οι Τοξότες ταιριάζουν εξαιρετικά με τους Τοξότες! Σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι Τοξότες μπορούν να κάνουν μαζί υπέροχα ταξίδια, λατρεύουν τον προγραμματισμό και μπορούν να μιλούν για ώρες.

Σίγουρα, οι συζητήσεις σας μπορεί να είναι λίγο υπερβολικές για να τις χειριστείτε μερικές φορές και μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες, αλλά... δεν θα κρατήσουν για πολύ.

Οι Τοξότες ζουν τη ζωή τους χωρίς τύψεις και θα ξεχάσουν γρήγορα κάθε κακό που μπορεί να τους έχει συμβεί.



Λατρεύουν, επίσης, να κάνουν νέους φίλους και δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή μεταξύ τους!



Μακριά και αγαπημένοι που λέμε...

Τοξότη, υπάρχουν και τα ζώδια που καλό θα ήταν να μην πλησιάζεις καθόλου για να κάνεις φιλίες, γιατί σε βλέπω να καταλήγεις σε εμπόλεμη κατάσταση και τα πράγματα να μην εξελίσσονται και τόσο καλά..

Ποια ζώδια να μην πλησιάσεις; Παρθένους και Ιχθύες. Ναι και όμως! Καλά διάβασες! Μπορεί να νόμιζες οτι θα τα πήγαινες καλά μαζί τους, επειδή γενικά φαίνονται αρκετά ήρεμοι, αλλά είστε τόσο διαφορετικοί που σε παρέα δεν θα καταφέρετε να συνυπάρξετε ούτε λεπτό. Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved