Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις οπωσδήποτε

It's Christmas time και η αστρολογία παίζει ρόλο ακόμη και στη χριστουγεννιάτικη ταινία που θα επιλέξεις να δεις απόψε το βράδυ, αγκαλιά με τα ποπ κορν!

Αν είσαι λάτρης της αστρολογίας, μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το ζώδιό σου παίζει μεγάλο ρόλο στο ποιες χριστουγεννιάτικες ταινίες ταξινομείς ως αγαπημένες!

Με τα Χριστούγεννα να είναι προ των πυλών, πιθανότατα έχεις τη διάθεση να φορέσεις τις ζεστές και χνουδωτές κάλτσες σου, να ετοιμάσεις μια ζεστή σοκολάτα, να πάρεις αγκαλιά το μπολ με τα ποπ κορν και να δεις μια ταινία που θα σε βάλει για τα καλά στο εορταστικό κλίμα.

princess disney1

Let's play! Ποια πριγκίπισσα της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ενώ ένα ζώδιο μπορεί να προτιμήσει να παρακολουθήσει μια ταινία που του θυμίζει ότι είναι παιδί και στέλνει γράμματα στον Άη Βασίλη, ένα άλλο μπορεί να προτιμά κάτι πιο συναισθηματικό, που περιέχει... έρωτες και φιλιά κάτω από το γκι.

https://www.instagram.com/p/CXf9TzULlhQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ευτυχώς, η λίστα με τις χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι ατελείωτη και υπάρχουν επιλογές για κάθε γούστο. Από το συναισθηματικό Καρκινάκι, μέχρι την πιο... εναλλακτική Υδροχοϊνα, καμία από εσάς δε θα μείνει παραπονεμένη!

Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι με ποια ταινία να ξεκινήσεις φέτος, το ζώδιο στο οποίο ανήκεις μπορεί να σε οδηγήσει στην τέλεια και αλάνθαστη επιλογή!

Κριός - Home Alone (1990)

https://www.instagram.com/tv/CXbglmslhi2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια Κριαρίνα δε θέλει να μείνει μόνη στο σπίτι, χωρίς κανόνες ή ευθύνες; Αυτό το άτακτο ζώδιο μπορεί να ταυτιστεί απόλυτα με τον ρόλο του Kevin McCallister, καθώς παρακολουθεί τον 8χρονο να προστατεύει το σπίτι της οικογένειάς του από δύο απατεώνες.

Ταύρος - The Grinch (2000)



Οι Ταύροι χαρακτηρίζονται από το πείσμα τους, πράγμα που σημαίνει ότι θα ταυτιστούν απόλυτα με τον... «γκρινιάρη». Και πέρα από αυτό, πώς μπορεί μια Ταυρίνα να μην εκτιμήσει την ιδιαίτερη αισθητική του Whoville;

Δίδυμοι - Love Actually (2003)



Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την τάση τους να βαριούνται, επομένως τα πολλά... τεμνόμενα ερωτικά τρίγωνα που υπάρχουν στο «Love Actually» είναι υπεραρκετά για να τους κρατήσουν την προσοχή από την αρχή μέχρι το τέλος. Επιπλέον, ένας Δίδυμος δεν μπορεί παρά να εκτιμήσει το χιούμορ, την αισθητική και την ευστροφία αυτής της ταινίας!

Καρκίνος - The Holiday (2006)

https://www.instagram.com/p/CFe0v66FXBi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για ένα ρομαντικό και συναισθηματικό Καρκινάκι, η ταινία «The Holiday» τα έχει όλα. Αυτή η ιστορίας αληθινής αγάπης θα σε κάνεις να νιώσεις πλήρως «βυθισμένη» στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Λέων - Last Holiday (2006)



Τα κορίτσια που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα είναι δημιουργικά και έχουν πάντα υψηλά standards για τον εαυτό τους. Μόλις μάθουν ότι η παραμελημένη Georgia Byrd έχει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής, θα... συμμετάσχουν πλήρως στην αποστολή της να πραγματοποιήσει επιτέλους όλα τα όνειρά της. Αυτές οι τελευταίες χριστουγεννιάτικες διακοπές της πρωταγωνίστριας, υπενθυμίζουν στις Λιονταρίνες ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που θέλεις στη ζωή σου.

Παρθένος - The Polar Express (2004)

https://www.instagram.com/p/CQeQ4YgLimd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι Παρθένοι λατρεύουν τις κλασικές και αληθινές ιστορίες που δεν παλιώνουν ποτέ, επομένως δεν μπορούν παρά να αγαπήσουν το «Polar Express»! Επιπλέον, η νοοτροπία τους που είναι προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια, τις βοηθά να εκτιμήσουν το ζωντανό και μαγευτικό animation, το οποίο ήταν ιδιαίτερα πρωτοποριακό στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν και κυκλοφόρησε η ταινία.

Ζυγός - Happiest Season (2020)



H έξυπνη και μονίμως... ερωτευμένη Ζυγίνα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία ταινία σαν το «Happiest Season». Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, θα ταυτιστείς απόλυτα με την πρωταγωνίστρια της ταινίας, την Abby.

Δες στην παρακάτω photo gallery τις ιδανικές χριστουγεννιάτικες ταινίες του υπόλοιπου ζωδιακού.

Cover photo: @voltacharger

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα Φιλαράκια: Ποιος χαρακτήρας της διάσημης σειράς είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο nail art σου ταιριάζει

3 ζώδια που μπορείς να εμπιστευτείς και 3 που δεν θα τους πεις ποτέ το μυστικό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved