Love Actually και δύο ακόμα χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δεις μέχρι το τέλος του 2023

Ιστορίες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, οι οποίες, όμως, έχουν πάντα κάτι κοινό: τον έρωτα την περίοδο των Χριστουγέννων. Αυτό είναι το Love Actually, αλλά τι άλλο πρέπει να δεις;

Ο Δεκέμβριος έχει μπει δυναμικά και αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι ήρθε η στιγμή να φάμε πολλά μελομακάρονα και δεύτερον ότι ήρθε επίσης και η στιγμή να δούμε πολλές ταινίες που θα μας βάλουν στο απόλυτο Christmas mood.

Επειδή ξέρουμε ότι αναζητάς ήδη τα καλύτερα, σε αυτό το άρθρο θα βρεις τρεις ταινίες που ξέρουμε ότι αξίζει να δεις μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς!

Αγάπη είναι... - Love Actually

Τα Χριστούγεννα συνδέονται με πολλά υπέροχα συναισθήματα, αλλά στην κορυφή βρίσκεται η αγάπη. Μία ταινία αφιερωμένη σε αυτό το τρυφερό συναίσθημα που βρίσκει τρόπους να κυριαρχεί σε κάθε γιορτινή περίοδο είναι σίγουρα κάτι που δεν πρέπει να παραλείψεις να δεις, πριν ξεκινήσεις να ψάχνεις τι δώρα θα αγοράσεις στους φίλους και συγγενείς σου.

Κι αν αυτά δε σε έπεισαν. Δες το παρακάτω απόσπασμα από την ταινία και ίσως σου θυμίσει κάτι από όσα βιντεάκια με εκδηλώσεις αγάπης έχεις δει στα social media.

Love Hard

Σε αυτή την ταινία, μία αρθρογράφος η οποία είναι άτυχη στον έρωτα και ζει στο Λος Άντζελες γράφει ιστορίες για τα ραντεβού που βγαίνει με άντρες που γνωρίζει μέσω εφαρμογών στο Internet. Κάποια στιγμή γνωρίζει διαδικτυακά έναν τύπο από την Ανατολική Ακτή, και αποφασίζει να του κάνει έκπληξη τα Χριστούγεννα και να τον συναντήσει από κοντά. Τελικά, ανακαλύπτει ότι την έχει εξαπατήσει.

Στην πραγματικότητα, αυτός που «ερωτεύτηκε» ζει στην ίδια πόλη και ο τύπος που την κορόιδεψε προσφέρεται να τους γνωρίσει αν εκείνη παριστάνει την κοπέλα του την περίοδο των γιορτών.

Τα καλύτερα Χριστούγεννα ever!

Ένα new entry αν βαρέθηκες να βλέπεις παλαιότερες ιστορίες και θες να δεις κάτι «ολόφρεσκο». Η ταινία με τίτλο «Τα Καλύτερα Χριστούγεννα Ever» κυκλοφόρησε το Νοέμβριο στο Netflix. Σε αυτή την ιστορία, όταν η μοίρα φέρνει τις οικογένειές τους μαζί για τα Χριστούγεννα, η Charlotte θέλει να αποδείξει ότι η ζωή της παλιάς της φίλης Τζάκι παραείναι καλή για να είναι αληθινή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved