Last minute... nail art! 11 εύκολα και γιορτινά μανικιούρ για τα Χριστούγεννα

Θες ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε μόλις λίγο σχετικά χρόνο; Τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος!

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά για μένα το καλύτερο πράγμα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών- εκτός από τα δώρα- είναι οι χουχουλιάρικες, τρελές πιτζάμες, η ζεστή σοκολάτα με καραμέλα που πίνω κάθε μέρα και οι γιορτινές λιχουδιές που μπορεί να βρω στα ντουλάπια του σπιτιού.

Άλλο ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις τις γιορτές; Να ντυθείς από την κορυφή μέχρι τα νύχια με το πιο λαμπερό outfit που έχεις, και που περιμένει στην ντουλάπα σου για να φορεθεί τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά, και ναι, αυτό περιλαμβάνει και το απόλυτο xmas nail art.

french mani 10

#FrenchNails alert! 10 διαφορετικά στυλ γαλλικού μανικιούρ για να διαλέξεις

Ετοιμάσου να κάνεις χαμό!

Θα είμαι ειλικρινής. Ψάχνω όλες τις τάσεις που κυριαρχούν στον κόσμο του μανικιούρ με θέμα τις γιορτές, από τα πασχαλινά σχέδια μέχρι τις επιλογές που μπορείς να έχεις τις απόκριες, αλλά τα χριστουγεννιάτικα nail art έχουν να σου δώσουν το κάτι…ξεχωριστό! Ειδικά, αν είσαι στην κατηγορία των ατόμων που λατρεύουν τα Χριστούγεννα, όπως και εγώ φυσικά.

https://www.instagram.com/p/CXguVkJuLx5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλάω για μικροσκοπικές νιφάδες χιονιού, όλες τις «γιορτινές» αποχρώσεις, από κόκκινο και πράσινο έως χρυσό, ακόμη και μαύρο, γαλλικό με glitter ή ακόμη και μονόχρωμο βερνίκι με λάμψη.

https://www.instagram.com/tv/CXOX5k8ga8v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα δώσεις έμπνευση και στις φίλες σου

Σήμερα λοιπόν, αποφάσισα να μη σου δείξω μόνο extreme nail designs. Θα ήθελα να σου δώσω και μερικές πιο απλές ιδέες αλλά εξίσου εντυπωσιακές. Kαι αυτό, γιατί μπορεί στο τσακ να έκλεισες τελευταία στιγμή ραντεβού την παραμονή των Χριστουγέννων, με την αγαπημένη σου μανικιουρίστ, ύστερα από λίγη παράκληση!

https://www.instagram.com/tv/CXJDu2ugIOT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γι΄αυτό λοιπόν σου έχω 10 xmas nail art εκ των οποίων θα δεις και πιο εύκολα ως προς τη δημιουργία τους σχέδια και να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις χαμό!

Ετοιμάσου για το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων, που δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το κόκκινο, για πολλές λάμψεις και glitter, για γαλλικό αλά Christmas edition και πολλά πολλά άλλα που είμαι σίγουρη ότι θα σε ξετρελάνουν και δε θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις!



Τρέξε στην gallery και…let’s get the party started!

Cover photo: @kosmetycznahedo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#MatteNails: Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει ματ υφή - 10 nail art για να διαλέξεις

#NailTok: Οι 10 καλύτερες nail artists του TikTok που πρέπει να ακολουθήσεις ASAP

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved