#NailTok: Οι 10 καλύτερες nail artists του TikTok που πρέπει να ακολουθήσεις ASAP

Για να μη χάνεις καμία τάση στον κόσμο του nail art!

Το TikTok έχει γίνει το μέρος από το οποίο λαμβάνεις συμβουλές ομορφιάς, μαθαίνεις απίστευτα hacks μακιγιάζ, παίρνεις την έμπνευση για τα μαλλιά σου και φυσικά, βλέπεις aesthetic videos που σε παροτρύνουν να ξεκινήσεις... χθες μια skincare and body care routine!

Άτομα από όλο τον κόσμο, μοιράζονται την τεχνογνωσία ομορφιάς και τα πειράματά τους μπροστά σε δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες της πλατφόρμας. Ωστόσο, υπάρχει μια λίγο κρυφή γωνία της παγκοσμίως γνωστής εφαρμογής που όμως σε πληροφορώ «κρύβει» πολλά μαγικά! Ποια είναι αυτή; Το NailTok.

candy cane nails7

#CandycaneNails: Πιο χριστουγεννιάτικο nail art από αυτό δεν υπάρχει - 10 μανικιούρ μόνο για σένα

Καλώς ήρθες στον κόσμο του #NailTok

Το NailTok είναι γεμάτο με απίθανα hacks μανικιούρ και επαγγελματίες nail artists να σου δείχνουν προτάσεις που μπορείς να επιλέξεις για να κάνεις χαμό με το επόμενο μανικιούρ σου. Είτε ψάχνεις για το τι σχέδιο να επιλέξεις για τα Χριστούγεννα, είτε συμβουλές και κιτ με βερνίκια νυχιών, είτε hacks για να κάνεις το απόλυτο μανικιούρ μόνη σου στο σπίτι, το TikTok είναι εδώ για να σε βοηθήσει και να σου δώσει αμέτρητες προτάσεις!

https://www.instagram.com/p/CWWX_JcviGY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχουν 1,1 δισεκατομμύρια hashtags #NailTok στο TikTok, αλλά αν δεν έχει φτάσει ακόμα στο FYP σου, σε έχω. Παρακάτω σου έχω τη λίστα με τις 10 must-follow nail artists στο TikTok που ASAP πρέπει να ακολουθήσεις. Πάμε να δούμε!

#Vivian Xue

Η Vivian Xue δημιουργεί τα πιο εμβληματικά μανικιούρ εμπνευσμένα από τα πάντα, από το Jurassic Park μέχρι τη Μόνα Λίζα. Δημιουργεί εξαιρετικά λεπτομερή, ζωγραφισμένα στο χέρι, nail designs και μπορείς να το ανακαλύψεις και μόνη σου βλέποντας τον λογαριασμό της στο TikTok.

https://www.instagram.com/reel/CSdGG9rFjJZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ξεκίνησε να εργάζεται σε κομμωτήριο, αλλά καθώς λιγότεροι πελάτες περνούσαν από τις πόρτες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο κάνοντας μόνη της την τέχνη που αγαπά! Αφού άρχισε να δημοσιεύει τα nail art της στο TikTok, τα DM της γέμισαν με άτομα που ήθελαν να έχουν στο χέρι τους την «υπογραφή» της.

#Jayla Newsome

Η αυτοδίδακτη nail artist Jayla Newsome έχει εντυπωσιακές δεξιότητες. Μοιράζεται ό,τι συμβαίνει στα παρασκήνια στο κομμωτήριό της Philly, τη ρουτίνα της ως nail artist και τα εκπληκτικά σετ που δημιουργεί για τους πελάτες της! Αν σου αρέσουν τα μακριά νύχια, θα λατρέψεις σίγουρα τα μανικιούρ που δημιουργεί η Newsome. Δες το βίντεο από τη συνάντηση της Jayla με τη Saweetie.

Η ράπερ λάτρεψε τα νύχια της Newsome και παρότρυνε τον φωτογράφο της να τραβήξει φωτογραφίες από την τέχνη των nails της.

#Michelle Khan

Φωτογράφος την ημέρα και nail artist στο TikTok τη νύχτα, η Michelle Khan είναι η βασίλισσα των νυχιών DIY. Δείχνει σεμινάρια για τα νύχια με τζελ και την τέχνη νυχιών που έχει δημιουργήσει στο σπίτι, αποκαλύπτοντας τα προϊόντα, τις συμβουλές και τα κόλπα που χρησιμοποίησε στους 593.000+ followers της. Αναδημιουργεί τακτικά εμφανίσεις διασημοτήτων, όπως η Kylie Jenner και η Ariana Grande, αλλά δίνει επίσης συμβουλές για το πώς να φροντίζεις τα νύχια σου στο σπίτι.

#Nail Artist Kim

Η Kim διατηρεί χαμηλό προφίλ στο TikTok, προτιμώντας να αφήσει τα όμορφα σχέδια που δημιουργεί να «μιλήσουν» από μόνα τους στα... τρία εκατομμύρια followers της. Από βαμμένα νύχια μέχρι transformations, νύχια που λάμπουν στο σκοτάδι, έχει μια ολόκληρη σειρά από nail designs βήμα προς βήμα στον λογαριασμό της.

https://www.instagram.com/p/CKWP_JsizY-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν χρειάζεσαι κάποια δημιουργική inspo nail artist που μπορείς να αντιγράψεις για να κάνεις μόνη σου το μανικιούρ σου στο σπίτι, τότε αυτό είναι το account που πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς.

#Nadiya Ilysm

Η καναδική blogger Nail Art Nadiya Ilysm μοιράζεται μαθήματα και συμβουλές για την τέχνη νυχιών στον λογαριασμό της που είναι εξαιρετικά δημιουργικές, όμορφες και χρήσιμες για όλους τους εκκολαπτόμενους nail artists εκεί έξω. Αυτό για το οποίο είναι περισσότερο γνωστός ο λογαριασμός της και γίνεται τακτικά viral είναι τα βίντεό της με τα nail art στα οποία ενσωματώνει περίεργα καθημερινά αντικείμενα και… φαγητό. Το nail art με φυστικοβούτυρο ή η φλούδα κρεμμυδιού πώς σου φαίνεται;

#Jess Found

Η Nail artist Jess Found κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και δημιουργεί τακτικά νέα σχέδια. Έχει να σου προτείνει τα πάντα, από περιτυλίγματα και αλουμινόχαρτο μέχρι γκλίτερ, κρύσταλλα και υπέροχα, δημιουργικά σχέδια ακρυλικής πούδρας. Τα μανικιούρ της Found είναι πάντα στην τάση και πάντα αναδεικνύουν τις δεξιότητές της ως καλλιτέχνη.

#Jess Liz

Το βιογραφικό στο TikTok της Jess Liz γράφει "κάνω τα νύχια μου στο σπίτι για να μπορείς και εσύ" το οποίο εκτιμούμε και μας αρέσει πολύ. Λατρεύουμε την επέκταση με τζελ DIY, τις πρακτικές συμβουλές μανικιούρ με τζελ και τα μαθήματα για την τέχνη νυχιών.

Η Liz μοιράζεται όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί μαζί με εύκολες οδηγίες, έτσι ώστε οι ακόλουθοί της να μπορούν να δημιουργήσουν μόνοι τους τα μανικιούρ της στο σπίτι.

#Amanda Awan

Η Amanda Awan, με έδρα τη Στοκχόλμη, επιδεικνύει την άψογη τέχνη νυχιών που δημιουργεί στο κομμωτήριο. Οι καθαρές γραμμές της, το τέλειο βερνίκι και τα υπέροχα σχέδιά της, αποδεικνύουν πόσο καλή είναι στη δουλειά της.

Δημοσιεύει τακτικά τα μανικιούρ που δημιουργεί στις πελάτισσές της, συμβουλές για άλλους καλλιτέχνες και μαθήματα για το πώς να δημιουργήσεις συγκεκριμένες εμφανίσεις ως επαγγελματίας nail artist.

#Zara από Zacrylics

Η Nail artist Zara δοκιμάζει νέα προϊόντα, δημοσιεύει μαθήματα και μοιράζεται τη δουλειά που έχει δημιουργήσει για τους πελάτες της στο TikTok account της. Δίνει συμβουλές και ειλικρινή σχόλια για όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Λατρεύουμε τα marble naiil art της μαζί με τις σούπερ δημιουργικές και φωτεινές «γαλλικές» συμβουλές της.

#Elen from LN Nailed It

Με έδρα το Άμστερνταμ, η nail artist Elen μοιράζεται τα όμορφα μανικιούρ της με τους followers της, και μας κάνει πραγματικά να…ζηλεύουμε! Δες και εσύ την τέχνη της και εμπνεύσου για το επόμενο μανικιούρ σου.

Τώρα ξέρεις τους λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσεις στο TikTok!



Τι περιμένεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#FrenchMoon: Το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ που ήρθε για να μείνει

Ποιος είπε ότι το glitter είναι μόνο για τα Χριστούγεννα; 10 εορταστικά nail art για όλο τον χρόνο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved