#MatteNails: Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει ματ υφή - 10 nail art για να διαλέξεις

Το nail art που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου!

Τα matte nails συνεχίζουν να είναι μια δημοφιλής τάση στον κόσμο του nail art. Κομψές, χαριτωμένες και πολύ hot ιδέες για ματ νύχια μπορούν να χωρέσουν όλα τα μήκη, τα σχήματα, τα χρώματα και τα σχέδια. Με τόσα πολλά στυλ για να διαλέξεις, είναι σημαντικό να βρεις το τέλειο χρώμα και αυτό που θα «φωνάζει από μακριά» το όνομά σου. Από μαύρο έως κόκκινο, κοντό έως μακρύ, σε σχήμα τετράγωνο ή αμυγδαλωτό, εδώ είναι τα καλύτερα ματ σχέδια νυχιών για να εμπνευστείς για το επόμενο μανικιούρ σου.

Τα ματ νύχια είναι όμορφα, μοντέρνα και διαφορετικά! Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι οι ιδέες για matte nails είναι ευέλικτες και μπορούν να λειτουργήσουν με όλα τα στυλ, τα σχέδια και την τέχνη.

candy cane nails1

#CandycaneNails: Πιο χριστουγεννιάτικο nail art από αυτό δεν υπάρχει - 10 μανικιούρ μόνο για σένα

Δυστυχώς, μερικές φορές το πιο δύσκολο κομμάτι για να αποκτήσεις super WOW νύχια, είναι να αποφασίσεις για τα σωστά χρώματα, τόνους, σχήματα, μήκη, υφή και αν θα προσθέσεις λάμψη ή όχι. Σε ορισμένες κοπέλες (είμαι και εγώ μέσα σε αυτές) αρέσει ακόμη και να συνδυάζουν ματ υφή στο μανικιούρ τους με λάμψη και διακριτικό glitter για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ματ ιδέες για πολύ hot εμφανίσεις

Το θετικό, με την επιλογή ενός matte nail art; Το ματ αναδεικνύει όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών, όπως στιλέτο, τετράγωνο, αμύγδαλο, κοντό, μεσαίο και μακρύ. Γι’ αυτό και εγώ έχω να σου προτείνω 10 matte nails ideas ώστε να πας το επόμενο μανικιούρ σου σε άλλο level!

Σε τελική ανάλυση, το μανικιούρ σου, είναι ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος έκφρασης, γι' αυτό διασκέδασε το και εξατομίκευσε το στυλ σου με ατελείωτες μοντέρνες επιλογές.

Ματ χρώματα

Το ματ βερνίκι νυχιών έρχεται σε μια ποικιλία αποχρώσεων και τόνων. Τα πιο δημοφιλή χρώματα nail art περιλαμβάνουν μαύρο, κόκκινο, ροζ, μπλε, λευκό, γκρι, μωβ, nude, χρυσό και ombre. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταθείς μόνο στις παραδοσιακές ιδέες χρωμάτων.

Μια επιλογή κατάλληλη για όλες τις εποχές

Την άνοιξη και το καλοκαίρι, συνήθως προτιμάμε πολύχρωμα μανικιούρ με παστέλ και ανοιχτές αποχρώσεις. Το φθινόπωρο, είναι πιο κομψό να έχεις στο μανικιούρ σου, χρώματα που ταιριάζουν με την εποχή, όπως ανοιχτό και σκούρο καφέ, μπορντό, γαλαζοπράσινο, nude, και φυσικά το απόλυτο χρώμα του χειμώνα και των Χριστουγέννων…σκούρο κόκκινο.



Ό,τι πιο εντυπωσιακό! Φύγαμε λοιπόν για ματ μανικιούρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#FrenchMoon: Το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ που ήρθε για να μείνει

Ποιος είπε ότι το glitter είναι μόνο για τα Χριστούγεννα; 10 εορταστικά nail art για όλο τον χρόνο

Πηγή Κεντρικής: isabelmaynails

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved