#FrenchNails alert! 10 διαφορετικά στυλ γαλλικού μανικιούρ για να διαλέξεις

Ένας οδηγός για να μάθεις όλους τους διαφορετικούς τύπους του αγαπημένου σου γαλλικού μανικιούρ!

Αν έπρεπε να στέψουμε μια τάση ομορφιάς που είχε πολλές θαυμάστριες το 2021, αυτή θα ήταν το γαλλικό μανικιούρ. Αυτή η τάση αναζωπυρώθηκε αρκετά τη φετινή χρονιά και εξακολουθεί να είναι number 1 στις επιλογές όλων. Όχι μόνο είδαμε πολλές νέες εκδοχές από το παλιό, κλασικκό γαλλικό μανικιούρ, αλλά εμφανίστηκαν αμέτρητες επαναλήψεις spin-off του γαλλικού mani.

Πλαϊνή μύτη, ανεστραμμένη, διπλή, δίχρωμη, αυτές είναι μόνο μερικές από τις δημοφιλείς εκδοχές που είδαμε να κάνουν πολλές nail artists. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το Instagram, το TikTok ή το Pinterest και σου εγγυώμαι οτι θα εντοπίσεις τουλάχιστον ένα από αυτά, και αν ακολουθείς celebrities όπως η Megan Thee Stallion, η Lizzo και η Dua Lipa, είναι βέβαιο ότι θα τα βλέπεις καθημερινά .

nail tik tok 8

#NailTok: Οι 10 καλύτερες nail artists του TikTok που πρέπει να ακολουθήσεις ASAP

Και πολύ hot επιλογη. Έτσι δεν είναι;

Το να προσδιορίσεις και να γνωρίζεις κάθε τάση των μανικιούρ, με τις ακριβείς ονομασίες τους έτσι ώστε να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις στην nail artist σου, γνωρίζω οτι είναι δύσκολο και χρειάζεται λίγη μελέτη! Ευτυχώς, όμως δεν χρειάζεται πια να αισθάνεσαι αυτό το περίεργο feeling του « δεν ξέρω πώς λέγεται αυτό που θέλω». Σου έχω φτιάξει τον απόλυτο οδηγό που εμπεριέχει όλους τους διαφορετικούς τύπους της του γαλλικού μανικιούρ.

https://www.instagram.com/p/CUHcxckBUQg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μόλις μάθεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις και μπορέσεις να το εκφράσεις στη μανικιουρίστ σου, το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να αποφασίσεις για τον συνδυασμό χρωμάτων (δύσκολη απόφαση και αυτή, το ξέρω). Τα γαλλικά μανικιούρ Rainbow είναι δημοφιλή για τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού, και τα metallic σχέδια αποδεικνύεται ότι είναι ότι καλύτερα για τον χειμώνα.

Ετοιμάσου να αναδείξεις όλα τα στυλ του γαλλικού μανικιούρ

Ο πειραματισμός με διαφορετικά στυλ είναι ένας από τους καλύτερους (και ευκολότερους) τρόπους έκφρασης, επομένως μη φοβάσαι να βγεις και λίγο «έξω από τα νερά σου» και να τολμήσεις το κάτι διαφορετικό. Οι επιλογές δεν τελειώνουν ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CU156eohD-p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ετοιμάσου να γίνεις expert και να αναδείξεις όλα τα μοντέρνα στυλ γαλλικού μανικιούρ που υπάρχουν εκεί έξω. Lets’ see!

Double French Manicure Trend

Το διπλό γαλλικό μανικιούρ περιλαμβάνει δύο γραμμές στην άκρη του νυχιού. Μπορούν είτε να έχουν κάποιο κενό μεταξύ τους είτε να «αγκαλιάζονται» στενά μεταξύ τους.

Deep French Manicure Trend

Το βαθύ γαλλικό μανικιούρ μοιάζει πολύ με το παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ. Η μόνη διαφορά είναι ότι η άκρη του νυχιού είναι πολύ πιο παχιά και εκτείνεται βαθύτερα στο βασικό χρώμα.

Αντίστροφο γαλλικό μανικιούρ

Με την τάση του ανεστραμμένου γαλλικού μανικιούρ, τα πετσάκια σου θα έχουν μια τσαχπινιά σε μονόχρωμο βερνίκι αντί για τις άκρες των νυχιών.

Filigree French Manicure Trend

Το «φιλιγκράν» γαλλικό μανικιούρ περιγράφεται ως «λεπτές, ανοιχτές γραμμές που γίνονται στην άκρη». Μια super WOW επιλογή!

Neon French Manicure Trend

Η τάση του γαλλικού μανικιούρ neon χρησιμοποιεί αποχρώσεις βερνικιού νυχιών για να δημιουργήσει διαφορετικά σχέδια. Μπορεί να λειτουργήσει σε όλους τους διαφορετικούς τύπους γαλλικών μανικιούρ.

Glitter French Manicure Trend

Αντί να χρησιμοποιήσεις απλό λευκό βερνίκι νυχιών, το glitter french manicure, ενσωματώνει ένα βερνίκι με λάμψη και γκλίτερ στην άκρη των νυχιών σου για ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Metallic French Manicure Trend

Η μεταλλική τάση γαλλικού μανικιούρ είναι η αγαπημένη των celebrities. Για να αποκτήσεις και εσύ αυτό το nail art, απλώς χρησιμοποιήσε μια μεταλλική απόχρωση βερνικιού, όπως χρυσό ή ασημί, αντί για το κλασικό λευκό.

Two-Toned French Manicure Trend

Το δίχρωμο γαλλικό μανικιούρ χρησιμοποιεί δύο τόνους του ίδιου χρώματος βερνικιού νυχιών για να δημιουργήσει μια διπλή γραμμή στην άκρη κάθε νυχιού.

https://www.instagram.com/p/CVNL7MOB7dz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Pointed French Manicure Trend

Η μυτερή τάση γαλλικού μανικιούρ γίνεται παραδοσιακά σε νύχια με σχήμα τετράγωνο, αλλά μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε άλλο σχήμα επιλέξεις.

Ombré French Manicure Trend

Το γαλλικό μανικιούρ ombre δείχνει ιδιαίτερα όμορφο και κομψό σε σχετικά κοντά νύχια. Το εφέ του ξεθοριασμένου χρώματος είναι απλά WOW!



Επόμενο μανικιούρ; Γαλλικό! Σε τι στυλ; Εσύ θα το επιλέξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#MatteNails: Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει ματ υφή - 10 nail art για να διαλέξεις

#CandycaneNails: Πιο χριστουγεννιάτικο nail art από αυτό δεν υπάρχει - 10 μανικιούρ μόνο για σένα

Πηγή Κεντρικής: vwnails_

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved