Λευκό manicure: Το χρώμα που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το μαύρισμά σου

Το λευκό είναι ένα all time classic χρώμα που θα ταιριάξει τέλεια με όλα τα summer looks σου.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουν έρθει νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς, με το barbiecore trend να έχει τη σκυτάλη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ξεχνάμε τα διαχρονικά τα all time classic χρώματα, που είναι πάντα εκεί για να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Ένα από αυτά είναι τα white nails! Είναι το χρώμα που τώρα το καλοκαίρι δημιουργεί την μεγαλύτερη αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Το λευκό θα αναδείξει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου

342357299_750882959866599_4982712616837926735_n.jpg

@iramshelton

Ότι ρούχο κι αν φορέσεις τα λευκά νύχια θα είναι ο πρωταγωνιστής στις summer εμφανίσεις σου, στα σοκάκια του νησιού. Αυτή η γλυκιά αντίθεση εκτός το ότι κάνει το μαύρισμα σου να φαίνεται ακόμη πιο έντονο δημιουργεί ένα super sexy αποτέλεσμα. Επιπλέον, αν δε θέλεις να έχεις ένα απλό λευκό βερνίκι μπορείς να προσθέσεις, διάφορες μικρές λεπτομέρειες, όπως glitters, στρας και μικρά σχέδια σε έντονα χρώματα.

5 nude κραγιόν που θα κάνουν τα χείλη σου juicy σαν της Dua Lipa

https://www.instagram.com/p/CuXdg15sF-S/

Τα λευκά νύχια, θα είναι σαν ένας καμβάς που μπορείς επάνω τους να δημιουργήσεις ότι σχέδιο θέλεις. Να είσαι σίγουρη, ότι το λευκό manicure θα σου χαρίζει μία ηρεμία και γαλήνη που μόλις κοιτάζεις τα νύχια σου θα σου φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και επίλεξε αυτό που θα σε συντροφεύσει στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

5 σχέδια στα νύχια στο αγαπημένο χρώμα της Barbie, το ροζ!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved