2 μυστικά αρκούν για άμεσα ενυδατωμένη και σφιχτή επιδερμίδα

Σου αποκαλύπτουμε όσα πρέπει να κάνεις, για να πετύχεις το στόχο σου.

Έφτασε η στιγμή, για να βγούμε στην παραλία...ελπίζουμε να έχεις έτοιμα τα μαγιό, το αντηλιακό και την καλύτερή σου διάθεση. Τι δεν πρέπει να παραλείπεις, όμως, όπως έχουμε πει ουκ ολίγες φορές;

Να ενυδατώνεις και να προσέχεις την επιδερμίδα σου και δεν εννοούμε απλώς το πρόσωπο, αλλά και το σώμα σου. Έτσι, παρακάτω σου αποκαλύπτουμε όλα εκείνα τα tips, που πρέπει να ακολουθήσεις, αν θες να αποκτήσεις ενυδατωμένη και πιο σφιχτή επιδερμίδα σε μόλις 10 ημέρες. Είσαι έτοιμη; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Blue nails! Το summer trend που θα αναδείξει το manicure σου

Πώς θα αποκτήσεις πιο ενυδατωμένη και σφιχτή επιδερμίδα

Γυμναστική

Η τακτική άσκηση είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους, όχι μόνο για να παραμείνεις σε φόρμα και να αυξήσεις την αντοχή σου, βελτιώνοντας τη φυσική σου κατάσταση, αλλά και για να «σφίξεις» ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα σου. Προτίμησε εκτός της αερόβιας άσκησης και ελαφριά βάρια, για να ενεργοποιήσεις περαιτέρω τον μεταβολισμό σου, αλλά και για να δεις την όψη του σώματός σου να αλλάζει ριζικά.

Ενυδάτωση τώρα!

Τι κι αν ήρθε το καλοκαιράκι; Εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε, να εφαρμόζουμε την ενυδατική μας κρέμα όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα μας. Προτίμησε μια body lotion με πιο ανάλαφρη κι όχι τόσο βαριά υφή, αφού η θερμοκρασία αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς και τοποθέτησε από πάνω ένα ξηρό λαδάκι, για να ενυδατωθείς ακόμα παραπάνω και να «κλειδώσεις» την υγρασία. Όμως, εκτός της ενυδάτωσης με σκευάσματα ομορφιάς, είναι πολύ βασικό να πίνεις και επαρκείς ποσότητες νερού και υγρών, όπως είναι για παράδειγμα οι χυμοί από φρέσκα φρούτα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να ενυδατώνεις και τον οργανισμό σου.

Τι θα έλεγες για ένα ελαφρύ μασάζ;

Και ποιος δεν απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό μασαζάκι; Κάνε στο σπίτι 2-3 φορές την εβδομάδα το body scrub σου, κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ κατά την εφαρμογή του και επιμένοντας ιδιαιτέρως στις «επίμαχες» περιοχές, που είναι συνήθως οι γλουτοί. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσεις να συμβάλλεις στην δραστική μείωση των νεκρών κυττάρων, αλλά και στην δραστική σύσφιξη του δέρματός σου.

Αυτό το καλοκαίρι ας βάλουμε όλες ένα στοίχημα με τον εαυτό μας...να βγούμε στην παραλία με ακόμη περισσότερο αυτοπεποίθηση, συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές, αγκαλιάζοντας το σώμα μας και φροντίζοντας το με κάθε δυνατό τρόπο. Άλλωστε, είμαστε μοναδικές και υπέροχες, ακριβώς όπως είμαστε!

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved