Η Αντιγόνη Νεοφύτου έκανε το πρώτο της μπάνιο και θέλουμε τώρα το μαγιό της

Η Αντιγόνη μας «ζάλισε» με το λευκό της μπικίνι. 

Μπορεί να έχουμε ακόμη βροχές και ο καιρός να μην μας κάνει νερά, ωστόσο εμείς έχουμε μπει σε καλοκαιρινό mood και θέλουμε πώς και πώς να ξεκινήσουμε τα μπάνια μας. Έχεις κάνει σίγουρα στους δικούς σου κάποια παράπονα αν δεν έχεις ακόμη δει το νεράκι. Ή σίγουρα θα έχεις κάνει τα πρώτα σχέδια με την παρέα σου για να βρεθείτε άμεσα στην πιο κοντινή παραλία. Αλλά τι μαγιό θα φορέσουμε φέτος;

H Αντιγόνη Νεοφύτου, που είναι σίγουρα το αγαπημένο σου style icon, έχει και εδώ την καλύτερη πρόταση με ένα μαγιό, που χρειάζεσαι στη συλλογή σου άμεσα.

Το κόλπο για να εξαφανίσεις τις τιράντες του σουτιέν σου αν θέλεις να φορέσεις εξώπλατο

Η Αντιγόνη Νεοφύτου με λευκό μπικίνι.

Αρχικά, θα μιλήσουμε για μπικίνι, το πιο αγαπημένο σχέδιο σε μαγιό, γιατί όλες θέλουμε να είμαστε λίγο πιο sexy στην παραλία. Η Αντιγόνη διάλεξε το λευκό χρώμα και ένα μπικίνι με ένα σλιπάκι με ντραπέ λεπτομέρειες. Το σουτιέν στο συγκεκριμένο set έχει ένα retro αέρα, με ντραπέ και μικρά cups που δένουν με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti πίσω από το λαιμό.

https://www.instagram.com/p/CrBUUQooLdw

Eίναι σίγουρα ένα σχέδιο που ξεχωρίζει και ταιριάζει σε γενικές γραμμές σε όλους τους σωματότυπους, είτε μια κοπέλα έχει μικρό στήθος, είτε μεγάλο. Αν βγεις για ψώνια, τότε δοκίμασε ένα αντίστοιχο σχέδιο και σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved