Βρήκαμε το τζιν φόρεμα της Σάντυς Χατζηϊωάννου -Σε ιδιαίτερο χρώμα και shape

Το τζιν δεν χρειάζεται να είναι μόνο μπλε. Η Σάντυ φόρεσε ένα item στο πιο ιδιαίτερο denim ύφασμα.

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι το τζιν έείναι γενικά ένα από τα υφάσματα που αγαπούν διαχρονικά οι γυναίκες. Όχι μόνο σε παντελόνια αλλά και σε φούστες, σε φορέματα, σε πουκάμισα ακόμη και σε αξεσουάρ όπως οι τσάντες και τα παπούτσια. Και τις τελευταίες σεζόν είδαμε όλα τα αγαπημένα μας brands να έχουν κυκλοφορήσει για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 πολλά νέα τζιν κομμάτια σε μοναδικά σχέδια.

https://www.instagram.com/p/Cr07RRiIi2V

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου είναι πλέον το απόλυτο girl crush μας. Είναι μία από αυτές τις προσωπικότητες του Instagram που ακολουθούμε γιατί μας αρέσει πολύ το cool και ενημερωμένο στυλ της. Η Σάντυ φροντίζει να έχει πάντα κάποια κλασικά κομμάτια στη συλλογή της, αλλά δεν παραλείπει και να κάνει ένα ενδιαφέρον mix and match στη ντουλάπα της με νέα σχέδια. Αυτή τη φορά βρέθηκε σε ένα event στο κέντρο της Αθήνας και επέλεξε ένα ιδιαίτερο τζιν φόρεμα για την εμφάνιση της από το brand Love and Alicia. Εμείς βρήκαμε φυσικά το item που μπορείς να το αποκτήσεις και εσύ online.

Οι 6 πιο ενημερωμένοι τρόποι να φορέσεις το cargo παντελόνι την άνοιξη

https://www.instagram.com/p/CqSg9RNoBPK

Μιλάμε για ένα φοβερό strapless, midi φόρεμα σε ίσια γραμμή, με κάποιες χαρακτηριστικά εξώραφα στο στήθος και το τελείωμα. Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει και ένα μικρό σκίσιμο στο πόδι, που του δίνει μία πιο γεωμετρική εικόνα. Αλλά το πιο σημαντικό στο συγκεκριμένο ρούχο είναι το χρώμα του. Το ιδιαίτερο πορτοκαλί/κεραμιδί denim ύφασμα, που το κάνει τόσο ξεχωριστό.

Love-Alicia-31494.jpg

LOVE AND ALICIA

Δες κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις της Σάντυς:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved