Moulaga: Το νέο dance challenge που κάνει χαμό στο TikTok

Μάθε τα πάντα για τον χορό που έγινε viral στην πλατφόρμα.

Το TikTok είναι αναμφίβολα μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές παγκοσμίως και μετρά εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο πως το αγαπημένο app των teens βρέθηκε τα τελευταία χρόνια στην κορυφή της λίστας προτιμήσεών μας αφού διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο από συνταγές, tips, hacks και fun challenges.

Ένα TikTok challenge (πρόκληση) είναι μια «εργασία» που οι χρήστες μπορούν να επιχειρήσουν να κάνουν και να βιντεοσκοπήσουν τον εαυτό τους. Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να είναι δημιουργικές, τολμηρές ή ακόμα και αστείες. Οι άλλοι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να παρακολουθήσουν τα βίντεο και να δοκιμάσουν και εκείνοι το challenge για να επιδείξουν τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά τους. Ορισμένες προκλήσεις γίνονται τόσο δημοφιλείς που αρχίζουν να γίνονται τάσεις στην εφαρμογή και δοκιμάζονται από χιλιάδες χρήστες.

To Moulaga είναι το νέο viral challenge του TikTok

Εδώ και λίγες ημέρες ένα νέο dance challenge κάνει κυριολεκτικά θραύση στο TikTok και δεν είναι άλλο από το Moulaga.

To γαλλικό ραπ τραγούδι του Heuss l'Enfoiré είναι το απόλυτο hit στην δημοφιλή πλατφόρμα με ολοένα περισσότερους χρήστες να δημοσιεύουν videos χορεύοντας υπό τον ρυθμό της μουσικής.

Το τραγούδι μετρά 4 χρόνια κυκλοφορίας ωστόσο ήρθε ξανά στο προσκήνιο από Ρώσσους blogger οι οποίοι δημοσίευσαν cool στιγμιότυπα στο TikTok.

Όσοι δοκίμασαν το trend τονίζουν πως το κομμάτι έχει καλό (και εθιστικό) ρυθμό που σε κάνει να μη μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου. Μαζί με τα βίντεο χορού, κυκλοφορούν και αρκετά tutorials που σου δείχνουν πώς να αντιγράψεις τις κινήσεις για το Moulaga flash mob.

7 λεπτά την ημέρα αρκούν για να αποκτήσεις τους κοιλιακούς που πάντα ήθελες

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved