Οι 6 πιο ενημερωμένοι τρόποι να φορέσεις το cargo παντελόνι την άνοιξη

Είναι το πιο επίκαιρο παντελόνι και έχουμε όλα τα styling tips για να το απογειώσεις την άνοιξη.

Τώρα που μπήκε η άνοιξη, καλόθα ήταν να κάνεις και εσύ μια μικρή ανανέωση στη ντουλάπα σου. Αν δεν έχεις μάλιστα μεγάλο budget, που συνήθως αυτό ισχύει αν ψωνίζεις μόνο με τα λεφτά από το χαρτζιλίκι σου, τότε θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και να στοχεύσεις στα κομμάτια κλειδιά της σεζόν. Οπότε, αν πρέπει να πάρεις ένα και μοναδικό παντελόνι, αυτό είναι το cargo pants. Ξέρεις ποιο είναι το cargo παντελόνι. Εκείνο το σχέδιο με τις μεγάλες εξωτερικές τσέπες σε διάφορα σημεία αναάλογα με το στυλ του.

cargo_pants-(1).jpg

Τώρα στο fitting ευτυχώς για εμάς υπάρχουν άπειρες επιλογές. Από τα στενά ψηλόμεσα παντελόνια με διακριτικές τσέπες, μέχρι τα baggy χαμηλοκάβαλα παντελόνια με τις τεράστιες, edgy τσέπες, τα cargo παντελόνια θα είναι φέτος παντού και καλόθα ήταν να μην αφήσεις την τάση να περάσει έτσι. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και ξεκίνα να το φοράς σε casual αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Η Σάντυ Χατζηιωάννου επιλέγει τα 2 πιο stylish φορέματα με prints για την άνοιξη

cargo_pants-(3).jpg

To θέμα τώρα θα μου πεις είναι με τι να το συνδυάσεις. Η απάντηση είναι εύκολη, γιατί μιλάμε για ένα παντελόνι που θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και stylish, αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα. Στο παρακάτω βίντεο σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι που έρχεται. Να θυμάσαι ότι το cargo style γενικά, είτε μιλάμε για παντελόνι, είτε για φούστα ταιριάζει πολύ με τα 00s crop tops και ένα oversized πανωφόρι, ενώ τα sneakers είναι συνήθως τα καλύτερα παπούτσια για το συγκεκριμένο παντελόνι.

Στο παρακάτω video θα βρεις 6 εναλλακτικές με πολλά δισφορετικά στυλ cargo pants:

https://www.instagram.com/p/CqD6ADngZNc

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved