Τα πιο stylish λευκά πουκάμισα που θα φοράς non stop και μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Για να μην ξοδεύεις τα χρήματα σου με items που δεν θα ξαναφορέσεις σου προτείνουμε τα καλύτερα πουκάμισα.

Είμαι σίγουρη ότι μια πρώτη έρευνα αγοράς για την ημέρα της παρέλασης την έχεις κάνει. Γιατί θέλοντας και μη, κάτι θα χρειαστείς να συμπληρώσεις για τη μεγάλη μέρα. Λίγο το πουκάμισο που δεν σου κάνει, λίγο η φούστα που είναι κάπως στενή και κοντή, λίγο που οι μπαλαρίνες σου δεν είναι στα trends της εποχής και να αμέσως ένα ποσό που θα πρέπει να μαζευτεί και να αμέσως ένα ποσό, που θα πρέπει να βγάλεις από το budget σου για να ντυθείς για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

https://www.instagram.com/p/Co-r1KFLo8G

Η Emma Chamberlain μας δείχνει τις 3 φούστες που θα φορέσουμε την άνοιξη

Και φυσικά, αν δούμε λίγο το χαρτζιλίκι που παίρνεις, σίγουρα δεν έχεις και πολλά περιθώρια να ξοδεύεις τα λεφτά σου σε ρούχα, που δεν πρόκειται να ξαναφορέσεις. Οπότε καλό θα ήταν να βρεις κάποια κομμάτια σε καλή τιμή, που θα τα φορέσεις και θα τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο και την υπόλοιπη άνοιξη. Αν ανήκεις στις τυχερές που το σχολείο σου έχει σαν στολή για την 25η Μαρτίου μία απλή φούστα και ένα λευκό πουκάμισο, τότε μπορείς εύκολα να αγοράσεις ένα item που θα εντάξεις με επιτυχία και στα υπόλοιπα looks σου, το 2023.

https://www.instagram.com/p/Ckikm5MAWx8

Εμείς βρήκαμε για σένα τα καλύτερα λευκά πουκάμισα, σε διάφορα υφάσμαρα και στυλ, από cropped και satin, μέχρι κλασικά ανδρικά πουκάμισα και oversized γραμμές, ανάλογα με τη δική σου αισθητική, αλλά και τη στολή του σχολείου. Το νέο σου λευκό πουκάμισο θα γίνει το hero piece της άνοιξης.

Editor's choices:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved