Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Τα 5+1 καλύτερα outfits με maxi φούστα για να απογειώσεις το ανοιξιάτικο στυλ σου

Το Y2K style θέλει το maxi μήκος στο προσκήνιο. Άσε λοιπόν τα mini και πιάσε τα maxi. Όλοι οι τρόποι να το φορέσεις.

Η πιο μεγάλη μάχη της άνοιξης θα παιχτεί μεταξύ των maxi και των mini. Τα μακριά και τα κοντά μήκη, δηλαδή, στις φούστες και τα φορέματα μας. Ξέρω ότι θα έχεις ήδη αγαπημένο και το πιο πιθανό είναι να πλησιάζεις στα mini, γιατί οι περισσότερες νιώθουμε ότι μία κοντή φούστα είναι πιο sexy, πιο κοριτσίστικη και αναδεικνύει τα δυνατά μας σημεία. Αλλά κάνεις προφανώς λάθος. Γιατί αν επιλέξεις το σωστό σχέδιο σε maxi φούστα, θα καταλάβεις ότι μπορεί να γίνει μια χαρά sexy και εντυπωσιακή.

https://www.instagram.com/p/Cm6-E_5IfHB

Ξέχνα τις φούστες αερόστατα, που έβλεπες παλιότερα ίσως στη μαμά σου, με τα βολάν και τις oversized γραμμές, που σου έμοιαζαν απαίσιες. Το Y2K style, δηλαδή η αισθητική της δεκαετίας του 2000, που έχει γίνει η νούμερο ένα τάση παντού, θέλει της maxi φούστες εφαρμοστές και με χαμηλή μέση, ώστε να αναδεικνύεται η μέση, η κοιλιά και οι γοφοί σου. Ειδικά αν διαλέξεις ένα ελαστικό ύφασμα, μπορεί να τη φορέσεις και βράδυ. Η denim, maxi φούστα πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή, αν δεν έχεις καμία μακριά φούστα. Μετά περνάς και στις υπόλοιπες.

Sydney Sweeney: Με κατακόκκινο φόρεμα Miu Miu πιο sexy από ποτέ είναι η viral εμφάνιση της εβδομάδας

maxi_skirt_spring-(8).jpg

Η άνοιξη είναι, μάλιστα, η πιο κατάλληλη εποχή για να φορέσεις μια μακριά φούστα, γιατί δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου το χοντρό πανωφόρι σου. Ένα κοντό, δερμάτινο jacket, μία ζακέτα ή ακόμη και ένα απλό hoodie είναι αρκετά, για να βγεις από το σπίτι αυτή την περίοδο και τα κοντά τοπάκια είναι ιδανικά για τις low rise, maxi φούστες της σεζόν. Εμείς σου βρήκαμε παρακάτω τα έξι καλύτερα σύνολα για σένα, που θέλεις να είσαι πάντα ενημερωμένη.

Τα 5+1 καλύτερα σύνολα με maxi φούστα:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved