Η Charli D'Amelio έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου στο show του οίκου Prada

Η αγαπημένη σου Charli πήρε το βάπτισμα του πυρός σε ένα από τα πιο σημαντικά shows του Μιλάνου, βλέποντας από κοντά τη νέα συλλογή του οίκου Prada.

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον κόσμο της μόδας, είναι σίγουρα τα fashion weeks. Όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι της μόδας βρίσκονται στις κορυφαίες πρωτεύουσες της Ευρώπης, αλλά και στη Νέα Υόρκη. Και φυσικά οι καλεσμένοι που θα παρακολουθήσουν αυτά τα shows είναι περιορισμένοι και απόλυτα exclusive. Ανάμεσα τους αυτή τη φορά βρέθηκε και η δική μας αγαπημένη Charli D'Amelio, η οποία και έκανε το ντεμπούτο της στα fashion weeks με την παρουσία της στο front row του οίκου Prada, του κορυφαίου οίκου μόδας στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Sydney Sweeney: Με κατακόκκινο φόρεμα Miu Miu πιο sexy από ποτέ είναι η viral εμφάνιση της εβδομάδας

https://www.instagram.com/p/CpLKzSGpiMS

Η Charli D'Amelio στο show του οίκου Prada.

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, η Charli είχε τη χαρά να φορέσει και ένα total Prada look για την εμφάνιση της στην επίδειξη, αφού όπως συνηθίζουν οι οίκοι μόδας, στέλνουν σε όλους τους υψηλούς καλεσμένους τους και ένα outfit είτε από την τρέχουσα, είτε από την νέα, ακυκλοφόρητη collection τους, δεδομένης και της αναπαραγωγής τους στα social media. H Charli ήταν μία από τις τυχερές, που έλαβε ένα τέτοιο σύνολο σε γκρι απόχρωση. Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα γκρι, mini, strapless φόρεμα, με ανοιχτή πλάτη και chic ντραπέ λεπτομέρειες. Το look ολοκληρώθηκε με λευκές Mary Jane γόβες, γκρι τσάντα και nude παλτό με λεπτομέρειες από τούλι, επίσης από τον οίκο Prada. Ακόμη και το κοκαλάκι που έπιασε τα μαλλιά της είχε το logo του ιταλικού οίκου.

https://www.instagram.com/p/CpAskB9ApGu

Η ίδια μοιράστηκε με τους fans όλη τη διαδικασία προετοιμασίας της στο Μιλάνο, όπου έφτασε συνιδευόμενη από το αγόρι της, το 19χρονο Landon Barker, το γιο του Travis Barker, που εμφανίστηκε επίσης με ολόμαυρο look by Prada.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved