Photo: Instagram/@sydneysweeney

Sydney Sweeney: Με κατακόκκινο φόρεμα Miu Miu πιο sexy από ποτέ είναι η viral εμφάνιση της εβδομάδας

Η Sydney είναι το απόλυτο girl crush μας και μόλις έκανε μια εμφάνιση που θα θυμόμαστε για καιρό.

Η Sydney Sweeney είναι ένα κορίτσι που ξεχωρίζει σίγουρα για την εμφάνιση της. Με τα ξανθά μαλλιά της, τα γαλάζια μάτια και την εντυπωσιακή της σιλουέτα είναι μία από τις stars του Euphoria που μπορεί να έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση και έχει φυσικά πάρει πάνω της και τα φώτα, αφού η ίδια η Sydney αγαπά πολύ τη μόδα και κάνει τα πιο ενημερωμένα looks. Αυτή τη φορά η Sydney Sweeney βρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για την προώθηση της νέας της ταινία «Reality» και έκανε τη viral red carpet εμφάνιση της εβδομάδας.

https://www.instagram.com/p/Co2rxgaDgpT

Μάλλον τελικά ισχύουν τα γνωστά κλισέ ότι το κόκκινο είναι το κατεξοχήν χρώμα για τις ξανθιές, αν και η Sydney περνάει τώρα μία πιο φυσική φάση, με τα μαλλιά της να είναι καστανόξανθα με ανταύγιες. Όπως και να έχει η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Euphoria επέλεξε ένα custom (είχε φτιαχτεί δηλαδή αποκλειστικά για εκείνη) gown από τον ιταλικό οίκο Miu Miu, με χιλιάδες μικροσκοπικά κρύσταλλα στο πιο λαμπερό κόκκινο που μπορείς να φανταστείς. Η γραμμή του ήταν σχετικά απλή με το φόρεμα να ακολουθεί στην ουσία το σώμα της Sydney, με στενή μέση και εντυπωσιακό μπούστο, αλλά και λεπτές τιράντες τύπου spaghetti.

Τα πιο updated tops μέχρι 20 ευρώ που θα ανανεώσουν το στυλ σου

https://www.instagram.com/p/Co2qF5pt6DE

Το hairstyle της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα απλό με φυσικά κύματα στα μαλλιά της και sexy αφέλειες, με το μακιγιάζ της να παραμένει σε φυσικούς τόνους, το ίδιο και τα αξεσουάρ της, αφού η Sydney επέλεξε να φορέσει μόνο ένα βραχιόλι και κάποια δαχτυλίδια. Και καλά έκανε φυσικά, αφού μιλάμε για ένα τόσο έντονο φόρεμα που δεν χρειαζόταν κάτι άλλο.

Οι φωτογραφίες από το red carpet look της Sydney είναι μαγεία!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved