Τα πιο ενημερωμένα χειμερινά σύνολα με ζακέτα για κάθε μέρα

Ότι στυλ ζακέτας και αν προτιμάς, στα παρακάτω outfits θα βρεις το δικό σου αγαπημένο. 

Η ζακέτα σου είναι σίγουρα το πιο αγαπημένο item του χειμώνα, και αυτό γιατί μπορείς να τη φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους χωρίς να δείχνει ποτέ βαρετή. Είτε τη φοράς το πρωί στο σχολείο ή τη σχολή σου, είτε πάνω από μια φόρμα στις απογευματινές σου δραστηριότητες, είτε ένα απόγευμα που βγήκες για φαγητό ή καφέ με το γνωστό παρεάκι, η ζακέτα σου είναι πάντα εκεί για να συμπληρώσει τα looks σου και να κάνει τα σύνολα σου πιο cozy τις μέρες με λίγο κρύο παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/Cn46cOSoGo_

Το ευχάριστο είναι ότι η ζακέτα έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα items των fashion girls, και όπως μπορείς να δεις στο Instagram feed σου δεν υπάρχει κανένα απολύτωνς look που να μην μπορεί να εντάξει και μια ζεστή ζακέτα. Τα έντονα χρώματα και τα prints είναι σίγουρα αυτά που κυριαρχούν, όπως και οι πλεκτές, fluffy ζακέτες με τις χοντρές υφές. Το φλις και το teddy είναι δύο υλικά που έγιναν φέτος πολύ δημοφιλή, ενώ αγαπήσαμε ακόμη και τις ζακέτες με τα λεπτά υφάσματα και το δέσιμο στο στήθος, που έρχονται από τα 90s και μπορούν να αντικαταστήσουν ένα top.

Αποκλειστικό: Η costume designer του Euphoria Heidi Bivens μας μίλησε για τα looks των πρωταγωνιστών

Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα πέντε υπέροχα looks με όλα τα στυλ ζακέτας που μας αρέσουν αυτή την περίοδο και μπορείς να αξιοποιήσεις από το ρπωί ως το βράδυ. Με τζιν παντελόνι, mini φούστα, cargo pants και πάνω από φορέματα, όπως και αν συνδυάσεις τη ζακέτα σου, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Πάρε έμπνευση από την παρακάτω gallery και αντέγραψε το δικό σου αγαπημένο go to outfit.

Τα 5 looks με ζακέτα που σου προτείνουμε:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved