Οδηγός αγοράς: Τα κολάν που θέλεις στην ντουλάπα σου για μία άνοιξη γεμάτη stylish εμφανίσεις

Τα κολάν είναι σίγουρα τα αγαπημένα σου go to items για το σχολείο, τη βόλτα ακόμη και τη βραδινή έξοδο. Έχουμε τα πιο ενημερωμένα σχέδια της αγοράς.

Δεν υπάρχουν πολλά ρούχα που να μπορείς να τα φορέσεις παντού, όπως ένα κολάν. Ένα οποιοδήποτε κολάν, ειδικά αν μιλάμε για το κλασικό, μαύρο κολάν σου, με το μαλακό βαμβακερό ύφασμα. Γιατί αυτό οκ το έχουμε όλες και σίγουρα το έχεις εκτιμήσει πολύ όλες εκείνες τις μέρες που δεν ξέρεις τι θέλεις να φορέσεις. Επίσης, τα κολάν μας έχουν βοηθήσει να δούμε αλλιώς και εκείνες τις μέρες που έχουμε γυμνατσική στο πρόγραμμα, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε stylish. Οπότε καμία φόρμα δεν θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, όπως ένα τέλειο leggings με χρώματα, σχέδια και sexy attitude.

https://www.instagram.com/p/CkXv7-dtpm0

Και αυτό το λέω, γιατί τα κολάν μπορούν όντως να δείξουν πάρα πολύ sexy και ταυτόχρονα κομψά, αν φορντίσεις να τα συνδυάσεις σωστά. Να σου θυμίσω ότι όλα τα αγαπημένα σου μοντέλα όπως η Kaia Gerber, η Bella Hadid και η Hailey Bieber φοράνε καθημερινά τα leggings τους και όχι μόνο για το pilates class τους. Πολύ συχνά θα τα δεις να πρωταγωνιστούν στα looks τους με εντυπωσιακές καμπαρντίνες, puffer jackets, ενημερωμένα μποτάκια και τέλεια, oversized hoodies. Οπότε ένα κολάν αντικαθιστά στην πραγματικότητα ένα κλασικό και εύκολο παντελόνι, που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις.

Η Ιφιγένεια Τζόλα σού δείχνει πώς να φορέσεις τώρα τη φούστα με τα sneakers

https://www.instagram.com/p/Cmwyw5Zo8At

Αν θες να ανανεώσεις, λοιπόν, λίγο τη συλλογή με τα κολάν σου (και γιατί να μην το θέλεις?!), ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery και τις προτάσεις που έχουμε βρει για σένα. Εκεί θα τα δεις όλα: χρώματα, prints, νέα σχέδια και πρωτότυπα υφάσματα που θα σε συναρπάσουν. Καλά ψώνια!

Editor's choices:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved