Το skirt-over-pants trend θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα τάση της χρονιάς

Είναι έξυπνο, ενδιαφέρον και απόλυτα στυλάτο. Το νέο trend που έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο της μόδας.

Με τη νέα χρονιά ψάχνουμε πάντα νέα trends, που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες, αφού βάζουμε νέους στόχους για το στυλ μας. Και είναι λογικό, να θέλεις να είσαι κάπως πιο updated και στυλάτη. Αλλά παρόλα αυτά μην παρασύρεσαι από όποια νέα τάση βλέπεις στα social media, γιατί καθώς σκρολάρεις στο Tik Tok θα πέσεις πάνω σε δεκάδες νέα πράγματα, που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σου πάνε και ότι είναι κοντά στο στυλ και την αισθητική σου.

Μία, λοιπόν, από τις τάσεις που ξεχωρίσαμε για σένα είναι το skirt-over-pants, δηλαδή τη φούστα ή και το φόρεμα πάνω από το παντελόνι. Ξέρω ότι θα σου φανεί λίγο παράξενο, αλλά σίγουρα θα το έχεις ήδη παρατηρήσει στα street style looks των πιο ενημερωμένων fashionistas. Γενικά, έπαιξε σαν combo στις εβδομάδες μόδας και τώρα πια έχει περάσει και στα σύνολα των αγαπημένων fashion insiders. Το παντελόνι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αυτό το στυλ είναι πολλά: από wide leg pants σε έντονα χρώμα και καμπάνες με all over prints, μέχρι skinny, basic παντελόνια.

Ποιο τραγούδι; Η Taylor Swift γίνεται σκηνοθέτης κι ετοιμάζει την πρώτη της ταινία

https://www.instagram.com/p/Cl1kv9npIab

Φούστα πάνω από παντελόνι: ο συνδυασμός που θα λατρέψεις

Προσωπικά προτιμώ τα φορέματα πάνω από ένα παντελόνι, και όχι τις φούστες, γιατί είναι πιο εύκολο να τα συνδυάσεις, χωρίς να πρέπει να κάνεις styling και στο πάνω μέρος. Οι φούστες είναι βέβαια πιο παιχνιδιάρικες και girly, αρκεί να βάλεις από πάνω και ένα παιχνιδιάρικο μπλουζάκι ή φουτεράκι. Πρόσεξε μόνο το πανωφόρι, που θα επιλέξεις, γιατί το συγκεκριμένο στυλ είναι πιο σωστό με ένα κοντό μπουφάν, που να φτάνει μέχρι τη μέση. Πάρε έμπνευση από τα looks της παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved