Τα 5 πιο stylish σύνολα για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου

Μια μέρα πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές σου, κάνε μία εντυπωσικαή εμφάνιση σε x-mas mood ακόμη και στη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Οι μέρες που απομένουν μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων, ευτυχώς για όλους μας δεν είναι πολλές. Και οι ετοιμασίες σίγουρα έχουν ξεκινήσει για όλους. Τι περιμένεις, λοιπόν, περισσότερο από όλα; Να κλείσουν τα σχολεία φυσικά, ή το πανεπιστήμιο, σε περίπτωση που είσαι φοιτήτρια. Δεκαπέντε μέρες μακριά από μαθήματα, υποχρεώσεις και διάβασμα, που θα απολαύσεις μαζί με τους φίλους σου και τους αγαπημένους σου. Αλλά πριν γίνει αυτό, προηγείται η μέρα με τη γιορτή του σχολείου, όπου θα βρεθείτε όλοι μαζί με την τάξη σας και σίγουρα θέλεις να είσαι η πιο εντυπωσιακή παρουσία.

Ο TikToker Νίκος Γιαννουλίδης: «Fans μού έχουν ζητήσει 2 φορές να συνοδεύσω νύφη στην εκκλησία»

Αρχικά, να πούμε ότι η γιορτή του σχολείου είναι μαι ειδική συνθήκη, που ναι μεν επιτρέπεται να ντυθείς κάπως πιο επίσημη, από την άλλη, όμως, δεν πρέπει και να το παρακάνεις. Γιατί θα είναι πρωί και θα βρίσκεσαι στο χώρο του σχολείου, οπότε ξέχνα το βραδινό σου αγαπημένο φόρεμα. Αντί αυτού, μπορείς άνετα να φορέσεις τις mini φούστες σου ή ένα στενό mini φόρεμα μαζί με ένα ζευγάρι combat μποτάκια ή αρβυλάκια. Τα χοντρά σου πουλόβερ μπορούν να λειτουργήσουν ως το ιδανικό upper, το ίδιο και ένα oversized σακάκι, αν έχεις, ή ένα ιδιαίτερο πανωφόρι, όπως ένα bomber jacket, ένα γουνάκι ή ένα puffer μπουφάν με έντονο χρώμα.

https://www.instagram.com/p/ClsFLBJLhaq

Εμείς βρήκαμε για σένα τα πιο stylish σύνολα, που μπορείς να δημιουργήσεις με τα ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου για την ημέρα της χριστουγεννιάτικης γιορτής, και μετά με το ίδιο look πας και για καφέ με τις φίλες σου.

Δες τα 5 πιο stylish σύνολα παρακάτω:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved