Ο TikToker Νίκος Γιαννουλίδης: «Fans μού έχουν ζητήσει 2 φορές να συνοδεύσω νύφη στην εκκλησία»

Ο Νίκος Γιαννουλίδης (aka Nickos Gian) μιλά στο TeenQueen για τη μετάβαση από τη μαγειρική στο TikTok, για τα πιο αστεία περιστατικά που του έχουν συμβεί με fans, αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχθεί από την τηλεόραση. 

Αν υπάρχει κάτι που κάναμε στην καραντίνα όλοι ξανά και ξανά ήταν το ατελείωτο σκρολάρισμα σε Instagram και TikTok. Ειδικά στο TikTok, το οποίο τότε ήταν κάπως πιο fresh και λιγότερο γνώριμο. Θέλαμε να το ανακαλύψουμε, να μάθουμε τα μυστικά του και όλα τα κόλπα του. Και κάπως έτσι «κολλήσαμε» και παραμένουμε «κολλημένες».

Σίγουρα, εκείνη την περίοδο κι εσύ θα έπεσες πάνω στον Νίκο Γιαννουλίδη ή αλλιώς τον @nickosgian όπως είναι ο λογαριασμός του στο TikTok. Λέω για αυτόν τον φοβερό τύπο- το επάγγελμα του οποίου κανονικά είναι σεφ- που κάνει χιουμοριστικά videos στην πλατφόρμα, σε σημείο που «λύνεσαι» στα γέλια τόσο λόγω του ταλέντου του στις μιμήσεις όσο και λόγω του ασυναγώνιστου χιούμορ του.

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Με έχουν χαρακτηρίσει ως… Τσακ Νόρις για τον ρόλο μου και γέλασα πολύ»

Ο Νίκος Γιαννουλίδης, από τη μια μέρα στην άλλη, είδε το TikTok του να εκτοξεύεται, απέκτησε φανατικούς θαυμαστές κι έζησε τα πιο fun περιστατικά για τα οποία μιλά στο TeenQueen. Όχι μόνο, όμως! Αποκαλύπτει και αν θα τον δούμε στην τηλεόραση το επόμενο διάστημα.

Από όσο γνωρίζω έχεις σπουδάσει σεφ. Συνέβη τυχαία ή έλεγες από μικρός ότι αυτό θέλεις να κάνεις;

Μέχρι το Γυμνάσιο δεν είχα καταλήξει με τι θέλω ν’ ασχοληθώ. Μια μέρα, εντελώς ξαφνικά, βλέποντας τη μαμά μου να μαγειρεύει - η οποία παρεμπιπτόντως είναι καταπληκτική μαγείρισσα-, είπα αυτό θα κάνω. Θα γίνω μάγειρας!

Αυτήν την περίοδο το εξασκείς;

Όχι. Η αλήθεια είναι πως το έχω αφήσει τα τελευταία 3 χρόνια. Ναι μεν έχω παραμείνει στην εστίαση, αλλά σε διαφορετικό πόστο μιας και εργάζομαι ως υπεύθυνος καταστήματος. Μου αρέσει, όμως, να δοκιμάζω πράγματα και να εξελίσσομαι.

Στην καθημερινότητά σου μαγειρεύεις; Έχεις κάποια σπεσιαλιτέ;

Είμαι με τις φάσεις μου. Άλλες φορές μαγειρεύω, άλλες όχι, αν και δεν μου αρέσει να τρώω απ’ έξω. Η σπεσιαλιτέ μου είναι το παστίτσιο. Φαντάσου ότι, παρόλο που μένω μόνος μου, μπορώ να φτιάξω ένα ολόκληρο ταψί και να το τρώω για μία εβδομάδα.

Από σεφ… TikToker και μάλιστα με πολύ μεγάλη απήχηση. Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη δημοφιλή πλατφόρμα;

Όλο αυτό συνέβη αβίαστα. Ξεκίνησα να χαζεύω στο TikTok την περίοδο της καραντίνας, που όλοι ήμασταν στο σπίτι. Ανέβασα, στη συνέχεια, 1-2 βιντεάκια και είδα ότι άρεσαν πολύ. Κάπως έτσι απέκτησα followers.

Κάνεις άκρως χιουμοριστικά videos. Από πού αντλείς έμπνευση και ποιος είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας που έχεις υποδυθεί;

Λειτουργώ πολύ αυθόρμητα. Μπορεί, δηλαδή, να δω ένα βιντεάκι που να με εκφράζει και να το κάνω κι εγώ κατευθείαν, χωρίς να το σκεφτώ. Από όσα έχω κάνει, όμως, οι αγαπημένες μου είναι η Αννίτα Πάνια, η Σοφία Μουτίδου, η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου και η θεά Ντένη Μαρκορά.

Ο κόσμος σε αγαπάει και αυτό φαίνεται από τα πολλά θετικά σχόλια στο TikTok. Στον δρόμο το εισπράττεις ή οι θαυμαστές είναι πιο ανοιχτοί μέσω DM;

Εισπράττω την αγάπη του κόσμου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ. Ακόμα κι όταν εξαφανίζομαι από τα social media με αναζητούν, μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτούν πού έχω χαθεί. Όλη αυτή η αποδοχή και η αγάπη είναι ο λόγος που με κάνει να συνεχίζω να ασχολούμαι με το TikTok. Εγώ κάνω βιντεάκια που απλά μου αρέσουν, ο κόσμος διασκεδάζει και η αγάπη που μου χαρίζουν είναι ανεκτίμητης αξίας.

Απολαμβάνεις την επικοινωνία με τον κόσμο ή νιώθεις αμήχανα;

Ομολογώ ότι δεν είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο. Αλλά όταν κάποιος μού εκφράζει την αγάπη του δε γίνεται να του γυρίσω την πλάτη. Το εκτιμώ, το σέβομαι και ευχαριστώ πολύ όλους όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να μου το δείξουν.

https://www.instagram.com/p/Cj7nXIHt4bx

Θυμάσαι πώς ένιωσες την πρώτη φορά που σε αναγνώρισαν;

Φυσικά και θυμάμαι. Ήταν την περίοδο της καραντίνας, όταν ήμασταν όλοι κλεισμένοι στα σπίτια. Μετά από καιρό πήγα, λοιπόν, στο supermarket και συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι υπήρχαν 3-4 άτομα που με κοιτούσαν επίμονα μέσα στο κατάστημα. Στην αρχή, ένιωσα λίγο άβολα, διότι δεν ήξερα αν έπρεπε να τους χαιρετήσω ή αν είχα κάτι πάνω μου (γελάει). Και, τελικά, έφυγα φοβισμένος και σκεπτόμενος τι γίνεται, τι κάνω.

Έχει συμβεί κάποιο αστείο ή παράξενο περιστατικό με fan;

Ουυυυ! Από πού ν’ αρχίσω και πού να τελειώσω;! Μου έχουν ζητήσει 2 φορές να συνοδεύσω νύφη στην εκκλησία. Επίσης, μου έχει ζητηθεί να στείλω μήνυμα σε κοπέλα, η οποία ήταν θυμωμένη με το αγόρι της και επειδή είναι fan μου, εκείνος πίστευε ότι θα με ακούσει και θα τον συγχωρέσει. Έχει έρθει ζευγάρι και μου έχει πει ότι βλέπουμε τα βίντεό σου στο κρεβάτι και μετά κάνουμε σεξ. Έχω πολλές ιστορίες να πω. Όρεξη να έχεις να ακούς.

Haters έχεις;

Haters όχι, δεν έχω. Εννοείται πως μέσα σε αυτό το διάστημα που ασχολούμαι με το TikTok έχουν υπάρξει αρνητικά σχόλια, αλλά δε δίνω σημασία. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να στεκόμαστε στις απόψεις κάποιων, οι οποίοι μπορεί να έχουν ξυπνήσει στραβά και θέλουν απλά να πουν την κακία τους.

Στο TikTok έχεις πάνω από 206.000 followers και στο Instagram περισσότερους από 99.000. Θεωρείς τον εαυτό σου Influencer;

Όχι, δε με θεωρώ influencer, γιατί δεν έχω καμία επιρροή στους followers μου. Ούτε παρακινώ, ούτε πρεσβεύω κάτι. Κάνω απλά την πλάκα μου. Το ξέρουν και οι ίδιοι αυτό, δηλαδή. Ξέρουν με τι troll έχουν να κάνουν (γελάει).

Έχεις σκεφτεί ποτέ να «μεταφέρεις» στην τηλεόραση αυτό που κάνεις στο TikTok;

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω σκεφτεί. Ωστόσο, έχουν υπάρξει άνθρωποι της τηλεόρασης, που μου έκαναν προτάσεις κατά καιρούς για συμπαρουσίαση, για reality, αλλά και για τηλεπαιχνίδι. Το εκτιμώ πολύ. Με αγαπούν στην τηλεόραση. Έχω συζητήσει με αξιόλογους ανθρώπους που με ήθελαν δίπλα τους και τους ευχαριστώ που με σκέφτηκαν.

Και γιατί δεν σε έχουμε δει κάπου; Διστάζεις ή δεν σε ενδιέφεραν οι συγκεκριμένες προτάσεις;

Πιστεύω ότι τηλεόραση θέλει γερό στομάχι. Βρίσκομαι σε ανάλογες συζητήσεις και όταν θα είμαι έτοιμος θα το κάνω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved