Οδηγός αγοράς: Το print «σκακιέρα» είναι πλέον κλασικό και έχουμε τα 5 πιο fun κομμάτια της σεζόν

Ένα pattern που κυριαρχεί διαχρονικά στο street style και έχει ταυτιστεί με την κουλτούρα του δρόμου.

Τα prints και τα περίτεχνα μοτίβα είναι πάντα στη μόδα. Και μας αρέσουν πολύ, γιατί ποιος δεν θέλει να φοράει ένα κομμάτι γεμάτο χρώμα, άποψη και στυλ, το οποίο θα κάνει τη εικόνα του ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και stylish. Ωστόσο, ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα σου. Ότι τα συνηθισμένα prints, όπως τα florals, το animal print και τα υπόλοιπα γνωστά μοτίβα σου φαίνονται κάπως αυστηρά και προτιμάς να τα εντάσσεις σε σύνολα για κάποια βραδινή σου έξοδο με την παρέα σου το Σαββατοκύριακο. Και μάλλον έχεις δίκιο, αφού ένα animal print item σίγουρα δεν είναι κατάλληλο για τις ημέρες, που έχεις μαθήματα και άλλες υποχρεώσεις.

Οι καλύτερες φόρμες της αγοράς αν ψάχνεις το νέο cozy παντελόνι για τον χειμώνα

unknown_311194711_2549345695206069_2256042403215111646_n.jpg

Ωστόσο, δεν πρέπει να βγάλεις τα prints από τη ζωή σου, αφού υπάρχει ένα pattern που φοράμε διαχρονικά όλες τις ώρες και είναι βγαλμένο από τα πιο cool street style looks. Μιλάμε για το print τύπου σκακιέρα, δηλαδή για το γεωμετρικό αυτό σχέδιο με τα τετραγωνάκια, που έχεις συνηθίσει κυρίως σε ασπρόμαυρο και έχεις ταυτίσει στο μυαλό σου με τα sneakers της εταιρίας Vans. Ναι, η Vans είναι σίγουρα αγαπημένο μας brand και θα συνεχίσουμε να φοράμε τα παπούτσια της, αλλά μην περιορίζεσαι μόνο σε ένα ζευγάρι sneakers, αφού μπορείς να βάλεις το cool τύπωμα-σκακιέρα στη ντουλάπα σου με πολλούς τρόπους.

Hoodies, παντελόνια, φούστες και puffer jackets έχουν βάλει φέτος το τύπωμα σκακιέρα στην παλέτα τους, αφού δεν υπάρχει brand που να μην έχει και ένα τέτοιο σχέδιο στη συλλογή του. Πολύ συχνά είναι δύσκολο να το ξεχωρίσεις από το καρό, που είναι επίσης μεγάλο trend φέτος, αλλά να θυμάσαι ότι όποιο από τα δύο prints επιλέξεις θα είσαι updated, αφού και τα δύο ταιριάζουν τέλεια στο preppy style, που είναι ότι πιο hot τώρα!

Δες τα καλύτερα items της αγοράς:

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved