Η Emma Chamberlain μας δείχνει τις 3 φούστες που θα φορέσουμε την άνοιξη

Η άνοιξη ήρθε, η θερμοκρασία ανέβηκε, οπότε δεν έχεις καμία δικαιολογία. Φούστα τώρα!

Τις αγαπάμε και είναι η στυλιστική εμμονή των τελευταίων σεζόν, γιατί όσο και αν αγαπάμε τα παντελόνια μας, η φούστα είναι το star item του 2023. Αν προσέξεις λίγο στα social media, όλα τα αγαπημένα σου κορίτσια, από τα οποία παίρνεις έμπνευση και αντιγράφεις τα looks τους, έχουν αντικαταστήσει τα παντελόνια στις περισσότερες περιπτώσεις. Αν, λοιπόν, δεν έχεις ακόμη πεισθεί και δεν έχεις δοκιμάσει τα πιο ενημερωμένα trends σε φούστες, τότε η αλλαγή της σεζόν θα σου δώσει την ευκαιρία να το κάνεις τώρα.

https://www.instagram.com/p/CnKanVKJsSb

Γιατί κάθε φορά που αλλάζει η εποχή και μπαίνουμε από το χειμώνα στο καλοκαίρι και το αντίστροφο, τότε είναι και οι δύο φορές μέσα στο χρόνο που αλλάζουμε τη γκαρνταρόμπα μας και μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε το στυλ μας.

Τα 5+1 καλύτερα outfits με maxi φούστα για να απογειώσεις το ανοιξιάτικο στυλ σου

Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξέρεις αρχικά ποιες είναι οι τάσεις στις οποίες αξίζει να επενδύσεις και τι είναι αυτό που σου ταιριάζει γενικότερα, στο σώμα αλλά και την αισθητική σου. Η αγαπημένη μας Emma Chamberlain μας προτείνει τις τρεις πιο stylish φούστες για το ανοιξιάτικο street style και ευτυχώς για εμάς είναι όλες κατάλληλες και για casual εμφανίσεις, δηλαδή για το σχολείο και το μάθημα στο φροντίστηριο, ώστε να μπορείς να βγεις κατευθείαν και για ένα καφέ ή φαγητό με την παρέα. Έχουν 90s και 00s επιρροές και μπορείς να τις συνδυάσεις με sneakers, μπαλαρίνες και loafers.

Οι 3 must have φούστες της άνοιξης.

Minimal balloon φούστα.

emma_chamberlain-(5).jpg

Mini φούστα σε άλφα γραμμή.

emma_chamberlain-(6).jpg

Mini φούστα με πιέτες.

emma_chamberlain-(1).jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved