Η Σάντυ Χατζηιωάννου επιλέγει τα 2 πιο stylish φορέματα με prints για την άνοιξη

Αν σου αρέσουν τα χρώματα και τα prints, παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες εππιλογές που έχει κάνει ήδη η Σάντυ Χατζηιωάννου και θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα.

Μπήκε ο Μάρτιος, επομένως μπορούμε και επίσημα να μιλήσουμε και για τη νέα μας γκαρνταρόμπα, αυτή της άνοιξης, της πιο υπέροχης εποχής, που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. Και τι θέλουμε να φοράμε όταν ο καιρός ανοίγει και είναι πιο καλός, με ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες; Μα φυσικά ένα υπέροχο, ανάλαφρο φόρεμα που θα μας δώσει όλο το στυλ, αλλά και το sexiness που ψάχνουμε, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η άνοιξη είναι η εποχή του έρωτα.

Η Σάντυ σου δείχνει τα δύο αγαπημένα της printed φορέματα.

Έτσι για άλλη μια φορά, μπήκαμε στο Instagram profile της αγαπημένης μας Σάντυ Χατζηιωάννου, που τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά του Alpha «Σασμός». Τώρα πια έχει γίνει μία από τις προσωπικότητες που αξίζει να ακολουθείς στα social media, γιατί πάντα έχει μία ωραία στιγμή να μοιραστεί μαζί μας από τα ταξίδια της, αλλά και τις καθημερινές της δραστηριότητες. Αυτό που θα πρόσεξες επίσης, αν την ακολουθείς, θα είναι ότι η Σάντυ αγαπά πολύ τη μόδα και δημιουργεί πάντα ενημερωμένα σύνολο με άποψη. Έτσι μας έχει δώσει, ήδη, δύο υπέροχες προτάσεις με φορέματα στα prints που θα γίνουν η απόλυτη τάση της άνοιξης.

https://www.instagram.com/p/CpIcErzIieY

Στην πρώτη της φωτογραφία θα τη δούμε με ένα item από τη συλλογή του ελληνικού brand, Karavan, με εκρού χρώμα στη βάση του και εντυπωσιακά prints στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Αυτό που ξεχωρίζει επίσης είναι τα μανίκια με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Το δέυτερο φόρεμα που μας προτείνει είναι πιο κλασικό και διαχρονικό και είναι ένα μαύρο πουά φόρεμα, με λευκές polka dots. Το shape του είναι απόλυτα διαχρονικό και ταιριάζει σε κάθε κοπέλα και σωματότυπο. Και τα δύο items μπορείς να τα φορέσεις εξίσου εύκολα με τα sneakers σου.

Οδηγός αγοράς: Τα κολάν που θέλεις στην ντουλάπα σου για μία άνοιξη γεμάτη stylish εμφανίσεις

sandychatziioannou-(5).jpg

Photo: Instagram/@Sandy Chatziioannou

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved