Τα crop tops είναι τάση -Μετάτρεψε το oversized πουκάμισό σου στο πιο stylish top εύκολα και απλά

Μην ξοδεύεις το χαρτζιλίκι σου! Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσεις το πιο υπέροχο crop top της άνοιξης με το αγαπημένο σου πουκάμισο.

Τα πράγματα είναι δύσκολα ας το παραδεχτούμε για το budget της άνοιξης. Και αυτό γιατί τώρα θα έρθουν στην ουσία όλα σου τα έξοδα. Εκδρομές, έξοδοι για καφέ και για μπύρες, φαγητό από έξω και όλα τα σχετικά, μιας και μόλις ανοίγει ο καιρός συνήθως και εμείς και η παρέα βρισκόμαστε στους δρόμους για να προλάβουμε τα ανοιξιάτικα απογεύματα. Οπότε τι γίνεται με τα χρήματα από το χαρτζιλίκι σου που περισσεύουν για να αγοράσεις ρούχα; Μάλλον πρέπει να διαλέξεις και σίγουρα αυτό που θα προτιμήσεις θα είναι να περάσεις καλά με την παρέα σου.

https://www.instagram.com/p/Co9h4hhowdV

Και πολύ καλά θα κάνεις θα έρθω να σου πω εγώ! Γιατί υπάρχουν εύκολοι και δημιουργικοί τρόποι να μετατρέψετε τα ρούχα σας με μικρές και εύκολες κινήσεις σε κάτι που μπορεί να μην είχατε φανταστεί. Και πού μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση για τέτοια έξυπνα styling tricks; Φυσικά στο Tik Tok που είναι γεμάτο με styling hacks. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα φανταστικό hack, που μπορεί να κάνει το πουκάμισο σου το πιο sexy crop top της άνοιξης, ιδανικό για τα τζιν παντελόνια σου.

Τα 5+1 καλύτερα outfits με maxi φούστα για να απογειώσεις το ανοιξιάτικο στυλ σου

https://www.instagram.com/p/Co-r1KFLo8G

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις το μεγάλο σου, ανδρικού τύπου, πουκάμισο, ανάποδα. Δηλαδή φοράς κανονικά τα μανίκια, ενώ τα πέτα και ο λαιμός είναι προς τα κάτω. Στην συνέχεια κουμπώνεις τα πρώτα κάτω κουμπιά και συνεχίζεις μέχρι το στήθος, όπου γυρνάς το ύφασμα που περισσεύει πάνω στο στήθος, δημιουργώντας ένα είδος βολάν. Μπερδεύτηκες; Δες το κορίτσι του video να το κάνει βήμα-βήμα για να το καταλάβεις. Και με γεια το νέο σου -πάμφθηνο!- top.

Δες το παρακάτω styling hack και πάρε ιδέες:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved