Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Οδηγός αγοράς: Τα τζιν μπουφάν της φετινής άνοιξης είναι πιο ιδιαίτερα από ποτέ

Πες αντίο στο classic denim jacket σου! Τα σχέδια που θα ξαφνιάσουν και θα ανανεώσουν το στυλ σου. 

Τα πιο χρήσιμο jacket της άνοιξης είναι πάντα το τζιν μπουφάν σου. Σίγουρα έχεις ήδη ένα αγαπημένο τζιν μπουφανάκι για τις κρύες βραδιές της άνοιξης, αλλά και του καλοκαιριού. Και αυτό γιατί ταιριάζει με όλα και είναι απόλυτα cool και κομψό, αν κάνεις το σωστό styling. Το φοράς από το πρωί στο σχολείο, μέχρι το απόγευμα στις βόλτες και τις δραστηριότητες σου, αλλά και το βράδυ αν βγεις για burger στο αγαπημένο στέκι με την παρέα σου. Όλα αυτά καλά μέχρι εδώ, αλλά μήπως βαρέθηκες κάπως τα ίδια και τα ίδια;

denim_jackets-(3).jpg

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σε ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις και να σου πούμε ότι τα τζιν μπουφάν του 2023 θα είναι λίγο πιο ιδιαίτερα και fashionable από τα προηγούμενα χρόνια. Και μιλάμε για shapes, χρώματα και στυλ, που θα βρεις στα αγαπημένα σου καταστήματα και από εκεί θα κάνεις την κατάλληλη επιλογή για το στυλ και το χαρακτήρα σου.

Οδηγός αγοράς: Τα κολάν που θέλεις στην ντουλάπα σου για μία άνοιξη γεμάτη stylish εμφανίσεις

denim_jackets-(2).jpg

Ξεκινάμε με τα πιο ιδιαίτερα fits σε τζιν μπουφάν, που είναι σίγουρα τα cropped και αυτά με τους έντονους ώμους. Γενικά τα κοντά πανωφόρια είναι μεγάλη τάση και αυτό πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, τα denim υφάσματα έχουν και πολλά διαφορετικά χρώματα: από λευκό, μαύρο, μπλε και grey φέτος μπορείς να επιλέξεις και ένα printed item με monogrammed μοτίβο ή tie dye. Μία ακόμη ενδιαφέρουσα επιλογή είναι τα κομμάτια που μοιάζουν με πουκάμισα, τα oversized jackets, που βολεύουν πολύ πάνω από hoodies και χοντρά πουλόβερ.

Τα 5+1 καλύτερα τζιν jackets της αγοράς:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved