Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Οδηγός αγοράς: Βρήκαμε τα cool παπούτσια που λατρεύει η Hailey Bieber

Η άνοιξη θέλει ανανέωση και νέα παπούτσια. Εμείς βρήκαμε το νούμερο ένα ζευγάρι που λατρεύει και η Hailey Bieber. 

Το στυλ της Hailey Bieber είναι iconic, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Ειδικά τώρα που έχει κόψει και τα μαλλιά της σε αυτό το τέλειο καρέ η διάθεση για ανανέωση είναι στα ύψη. Βέβαια, τώρα που μπαίνουμε σιγά-σιγά στην άνοιξη είμαστε όλοι σε ένα mood ανανέωσης και πειραματισμού, οπότε τι μένει να κάνουμε για να φρεσκάρουμε τη ντουλάπα μας; Μα, να βγούμε για shopping φυσικά, ξεκινώντας από το πιο απαραίτητο item κάθε εποχής. Τα παπούτσια.

loafers_shopping_guide-(1).jpg

Αν πάρουμε έμπνευση απευθείας από το iconic style της Hailey θα δούμε ότι το τελευταίο διάστημα έχει ένα συγκεκριμένο, αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια που φοράει τόσο στις καθημερινές της casual εμφανίσεις, όσο και στα βραδινά της dates με τον Justin Bieber και φροντίζει να τα συνδυάζει με τα mini φορέματα και τις αγαπημένες της φούστες. Μιλάμε φυσικά για τα loafers, και πιο συγκεκριμένα τα chunky loafers με τους χοντρούς πάτους, που η Hailey συνδυάζει με τα καλτσάκια της.

Αυτό το Tik Tok hack θα φέρει την αγαπημένη σου φόρμα στα μέτρα σου

loafers_shopping_guide-(3).jpg

Ε, το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Αρκεί να βρούμε πρώτα το σωστό ζευγάρι. Το Teen Queen fashion team έκανε για σένα την απαραίτητη έρευνα και σου έχει τα πέντε καλύτερα ζευγάρια με χρώματα, ιδιαίτερα υλικά και διακοσμητικά, που θα σε ξετρελάνουν. Τα loafers είναι εξάλλου η αδυναμία μας και αν δεν έχεις πάρει ακόμη ένα ζευγάρι, φέτος την άνοιξη θα γίνουν και η δική σου.

https://www.instagram.com/p/CkjoxdPvOB1

Editor's choices:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved