Blue nails! Το summer trend που θα αναδείξει το manicure σου

Όλες οι αποχρώσεις του μπλε, με τα πιο cool και παιχνιδιάρικα σχέδια για το manicure σου, βρίσκονται εδώ!

Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο manicure σου; Θέλεις κάτι που θα σε βγάλει από τις moody μέρες του χειμώνα και θα αναδείξει τα summer looks σου; Τότε πρέπει να δοκιμάσεις τα blue nails. Τα blue nails, θυμίζουν κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι και τη θάλασσα στα νησιά του Αιγαίου.

Daisy nails: 10 μανικιούρ για να στολίσεις τα νύχια σου με cute μαργαρίτες

Τα blue nails χαρίζουν αισιοδοξία, ελπίδα και μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα. Σου αρέσουν τα σχέδια και οι πειραματισμοί; Μπορείς να επιλέξεις τα αγαπημένα σου χρώματα και να δημιουργήσεις απίστευτα funky combo, τα οποία θα κάνουν τα νύχια σου να μοιάζουν σαν μικρά ζαχαρωτά.

Shades of blue...

Οι nail experts στο TikTok και στο Instagram, καθημερινά δείχνουν τα πιο σύγχρονα σχέδια, με λουλούδια, ματάκια, καρδούλες και ότι μπορείς να φανταστείς, με τα οποία μπορείς να εμπνευστείς και εσύ. Το μήκος που θα επιλέξεις δεν παίζει κανένα ρόλο, γιατί το μπλε χρώμα θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα χέρια σου. Ακόμη και μικρά νύχια να έχεις, μη στεναχωριέσαι… Το μπλε χρώμα θα αναδείξει τα άκρα σου με τον πιο όμορφο τρόπο.

Μη νομίζεις, ότι θα σε αφήναμε έτσι! Στο παρακάτω scroll έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο cool και παιχνιδιάρικα σχέδια που μπορείς να επιλέξεις και εσύ για το δικό σου manicure!

10 αντηλιακά προσώπου για να μη σε κάψει ο ήλιος (ναι, από τώρα!)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved