Αυτά είναι τα 3 αγαπημένα μπικίνι της Αντιγόνης Νεοφύτου -Για stylish βουτιές!

Girly και διαχρονικά τα μαγιό που έχει διαλέξει η Αντιγόνη είναι η απόλυτη έμπνευση.

Όταν μια κοπέλα έχει στυλ, τότε αυτό την ακολουθεί σε κάθε στογμή της ζωής της. Αν δηλαδή ντύνεσαι διαχρονικά, με κλασική αισθητική τότε το ίδιο θα είναι και το μαγιό που επιλέγεις. Αν πάλι αγαπάς τα χρώματα και τα fluo, τότε το ίδιο θα είναι και το μπικίνι ή το ολόσωμο που θα φορέσεις στην παραλία. Έτσι και η Αντιγόνη Νεοφύτου δεν έχει αποχωριστεί το μοναδικό στυλ της ούτε το καλοκαίρι στη θάλασσα.

Οδηγός αγοράς: Το τζιν σορτσάκι είναι το απόλυτο essential κάθε καλοκαιριού -Βρες το αγαπημένο σου!

Τα 3 μαγιό που φοράει η Αντιγόνη Νεοφύτου:

Το πρώτο σχέδιο με το οποίο είδαμε φέτος την Αντιγόνη στη θάλασσα είναι ένα strapless μαγιό με λεπτά κορδονάκια και ιδιαίτερο χακί χρώμα. Είναι ένα πολύ sexy σχέδια και λόγο του ντεκολτέ που δημιουργεί το συγκεκριμένο σχέδιο στο στήθος. Και μπορείς να το φορέσεις και στην πισίνα και στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/CuxIpm3IhqS/

Το δεύτερο είναι το all time classic μαύρο τριγωνάκι, αλλά η Αντιγόνη επέλεξε ένα fit με επίσης λεπτά, spaghetti straps και στο πάνω μέρος αλλά και στο bottom. Το τελευταίο είναι ένα επίσης μαύρο μπικίνι, αλλά με διαφορετικό shape. Το top είναι σε αθλητικό στυλ με χοντρές τιράντες, ενώ το bottom είναι σε στυλ brazilian.

https://www.instagram.com/p/CuO72WeIx2Y/

H Αντιγόνη προτιμάει τα μαγιό της να είναι μονόχρωμα και διαχρονικά, ενώ αποφεύγει ακόμη και τις έντονες αποχρώσεις και επενδύει σε όλα τα basics. Το μαύρο μπικίνι είναι σίγουρα αυτό που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Βρες το shape που ταιριάζει στο σωματότυπό σου και κάνε μια αγορά επένδυση. Στη gallery θα δεις και τα τρία αγαπημένα μαγιό της Αντιγόνης.

antigoni_neophytou-(5).jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved