Το ροζ outfit της Sydney Sweeney είναι βγαλμένο από τη ντουλάπα της Barbie

Ένα σετάκι με cargo mini φούστα και t-shirt.

Οι αδυναμίες δεν κρύβονται και το κοινό αγάπησε τη Sydney Sweeney από την πρώτη στιγμή που την είδε στο Euphoria. Οι προσωπικοί της λογαριασμοί στα social media έχουν συγκεντρώσει κάποια εκατομμύρια followers, που παρακολουθούν τις κινήσεις της και φυσικά τα outfits που δημιουργεί.

Είναι ένα πολύ sexy και ανατρεπτικό κορίτσι, που αγαπά τα αποκαλυπτικά looks και κάνει πολλές φορές ιδιαίτερες εμφανίσεις τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στην καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και έφερε το Barbie style σε ένα event για το Bai, το αντιοξειδοτικό χυμό, που έχει γίνει η νέα της επιχειρηματική κίνηση.

Κι όμως! Ο τρόπος που ντύνεσαι μπορεί να αλλάξει τις αναλογίες σου -Η απάντηση σε ένα video

Το Barbiecore look της Sydney είναι έμπνευση.

H Sydney εμφανίστηκε με μία cargo mini φούστα σε ανοιχτό ροζ χρώμα με εξωτερικές τσέπες και φόρεσε από πάνω ένα λευκό t-shirt με ασορτί ροζ μανίκια. Τα γυαλιά ηλίου με τον ροζ φακό ολοκλήρωσαν το Barbie mood της. Το συγκεκριμένο t-shirt είχε ένα τέλειο logo, που έγραφε «Bai Babe» και ήταν ξεκάθαρα σε Y2K vibe, την κορυφαία τάση της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CthWJofxzyg/

Sexy, χαριτωμένο, girly και με έμπνευση από τα 00s, το look της Sydney έχει κάτι από τα παλιά outfits της Britney Spears, που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved