Το πιο απλό φόρεμα της ντουλάπας σου μπορεί να φορεθεί με 5 stylish τρόπους -Σου δείχνουμε πώς!

Ήρθε η στιγμή να μάθεις το multiply styling. Πώς δηλαδή να φορέσεις το ίδιο ρούχο με άλλο τρόπο.

Ποιο είναι το πιο εύκολο και συνηθισμένο φόρεμα που έχει το κάθε κορίτσι στη ντουλάπα του; Το κλασικό, απλό, μακό, μακρύ φόρεμα που η κάθεμία από εμάς το έχει και σε ένα -ή και περισσότερα- χρώματα. Το μαύρο, το λευκό και το γκρι είναι τα πιο συνηθισμένα από αυτά και συνήθως το φόρεμα αυτό έχει χαμηλή πλάτη και λεπτές τιράντες σε στυλ spaghetti. Και ναι, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για τα everyday looks σου.

Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα μπικίνι tops για το 2023 είναι strapless

sophiess_289664929_2976236482670427_680597419047582011_n.jpg

Στο Tik Tok υπάρχει κανονικό hashtag με τα maxi dresses και όλα τα fashion girls που λατρεύουμε μας παρουσιάζουν τη δική τους επιλογή σε χρώμα και style, αλλά και τον τρόπο να το συνδυάσουμε. Φυσικά, και ένα ζευγάρι sneakers και μια μικρή τσάντα είναι αρκετά για να το φορέσουμε, αλλά συνήθως θέλουμε να ξεχωρίζουμε και να φοράμε κάτι το διαφορετικό, το ιδιαίτερο.

Στο παρακάτω βίντεο εμείς βρήκαμε μία από τις αγαπημένες μας content creators, η οποία έχει αδυναμία στο μακρύ της εφαρμοστό γκρι μακό φόρεμα και μας δείχνει τους καλύτερους τρόπους να το φορέσουμε. Με πουκάμισο, με σακάκι, με hoodie, για μια χαλαρή βόλτα αλλά και για ένα ρομαντικό ραντεβού, έχουμετα coolest outfits του καλοκαιριού.

Δες τα 5 σύνολα αναλυτικά παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CsqCOh2oBx0

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved