Οδηγός αγοράς: 5 φορέματα για να υιοθετήσεις το Regencycore και να ντυθείς όπως στο Bridgerton

Αν δεν έχεις δει ακόμη την ιστορία της Queen Charlotte, τότε πρέπει να συντονιστείς. 

Είμαστε φανατικές του Bridgerton εδώ στο teen Queen.gr. Έχουμε δει όλους τους κύκλους της φοβερής σειράς και τώρα απολαύσαμε τον τελευταίο κύκλο με την Queen Charlotte ως κεντρική ηρωίδα. Να ξέρεις ότι η ιστορία της θα σε συγκινήσει και σε εκπλήξει ευχάριστα για τα όσα έχει περάσει, για να βρει τον αληθινό έρωτα. Εκτός, όμως, από όλα αυτά και καθώς περιμένουμε την τέταρτη σεζόν με μεγάλη ανυπομονησία, έχουμε δει ένα μεγάλο trend εμπνευσμένο από τη σειρά Bridgerton να σαρώνει το Tik Tok.

https://www.instagram.com/p/CqJAVdiLOc4

Μιλάμε φυσικά για το Regencycore ή αλλιώς το στυλ στην εποχή της αντιβασιλείας, την περίοδο δηλαδή που διαδραματίζεται και η σειρά. Και δεν εννούμε να ξυπνήσεις ένα πρωί και να βάλεις καμιά τουαλέτα, γοβάκια και φιόγκους ή φτερά στα μαλλιά σου. Τα fashion girls έχουν βρει τον τρόπο να φέρουν την τάση στο σήμερα και να μπορέσουν αν μοιάσουν στις αγαπημένες μας τηλεοπτικές ηρωίδες με κάποιες μικρές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα τους. Δηλαδή το Regencycore αλλά σύγχρονο.

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish πέδιλα με τακούνι για τα parties της άνοιξης

Για να μην σε βάλω στα βαθιά να σου πω ότι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις το Regencycore είναι ένα φόρεμα. Ένα φόρεμα που θα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που θυμίζουν την εποχή. Φουσκωτά μανίκια και off shoulders, μπούστο σφηκοφωλιά, florals και βολάν είναι κάποια από τα κυριότερα στοιχεία και παρακάτω σου έχουμε πέντε παραδείγματα για να βάλεις στη συλλογή σου.

Τα best buys σου:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved