Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish πέδιλα με τακούνι για τα parties της άνοιξης

Τα πιο κομψά ζευγάρια που  πρέπει να βάλεις στη wish list σου. 

Γενικά με το βγαίνει ο ήλιος όλοι θέλουμε να κάνουμε λίγο πιο καλοκαιρινό το στυλ μας. Και τα παπούτσια είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φέρεις τη νέα σεζόν στα σύνολά σου. Γιατί μπορεί όλη μέρα στο σχολείο, το φροντιστήριο ή τη σχολή σου, αν είσαι φοιτήτρια, να φοράς τα sneakers σου φυσικά, αλλά τι θα βάλουμε στα πρώτα parties της άνοιξης; Σε κάθε παρέα, μόλις μπαίνουμε στην άνοιξη και πλησιάζει το καλοκαίρι τα όποια γενέθλια γίνονται αυτόματα κάπου έξω.

https://www.instagram.com/p/ChCtgU6jdpx

Εκτός, όμως, από τα καλέσματα έχουμε και τις εξόδους μας για φαγητό, ποτό ή χορό με την παρέα. Οπότε αν δεν θες πάλι να τη βγάλεις με τα γνωστά σου χειμερινά loafers, τότε κάνε τη wish list του μήνα και στην κορυφή της γράψε ένα ζευγάρι πέδιλα με χαμηλό τακούνι. Τα σχέδια και τα χρώματα που θα βρεις στις συλλογές των αγαπημένων σου brands είναι τόσα πολλά, που σίγουρα δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.

Η Kendall Jenner σού δείχνει τι φοράει μέσα στην εβδομάδα - 7 σύνολα για σένα

Παρακάτω βρήκαμε τα top πέντε ζευγάρια, που αξίζουν μια θέση στη συλλογή σου και θα μπορέσεις να τα φορέσεις και με παντελόνια, και με φορέματα αλλά και με φούστες, ενώ το χοντρό, άνετο τακούνι τους είναι απίστευτα ξεκούραστο.

Τα best buy's σου:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved