Δεν ξέρεις πώς να βάλεις την maxi φούστα; Έχουμε τα καλύτερα combos όποιο και αν είναι το στυλ σου

Η φούστα σου είναι τζιν, ελαστική ή bohemian; Όλα τα διαφορετικά στυλ μπορούν να σε κάνουν την πιο καλοντυμμένη παρουσία της τάξης.

Ξέρω ότι πολλές από εσάς δεν είδαν την τάση των maxi skirts με καλό μάτι. Και αυτό κυρίως γιατί μας αρέσει να νιώθουμε sexy και χαριτωμένες, οπότε οι κοντές φούστες και τα φορέματα είναι διαχρονικά τα αγαπημένα μας. Βέβαια σήμερα είμαι εδώ για να σε διαψεύσω και να σε κάνω να αγαπήσεις λίγο παραπάνω τα μακριά μήκη, βλέποντας όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σε κάνουν να ξετρελαθείς μαζί τους. Γιατί αν διαλέξεις μία στενή μακριά φούστα με χαμηλή μέση, που εφαρμόζει τέλεια στους γοφούς και κάνει το σώμα σου να δείχνει ψηλόλιγνο, τότε μπορείς μια χαρά να αναδείξεις τη σιλουέτα σου.

https://www.instagram.com/p/Cl432ZULhjO

Άσε που το πιο μεγάλο θετικό τους είναι ότι βρίσκονται στην κορυφή των 00s trends, δηλαδή των τάσεων που μας έρχονται από τη δεκαετία του 2000' και μπορούν άνετα να φορεθούν και πρωί και βράδυ. Αν φυσικά τις συνδυάσεις σωστά.

3SUM: Το νέο ελληνικό girl band που ήρθε για να μείνει

Στο παρακάτω video έχουμε συγκεντρώσει πολλά διαφορετικά looks με διαφορετικές maxi φούστες, οπότε όποιο και αν είναι το item που έχετε στη ντουλάπα σας θα βρείτε έναν τρόπο να το αναδείξετε την άνοιξη. Με στενό μπλουζάκι, φούτερ, slippers ή ακόμη και clogs αλλά και μπότες, η maxi φούστα σου συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα και θα γίνει το αγαπημένο σου go to ρούχο για τον Μάιο.

Στο παρακάτω video θα βρεις τα καλύτερα looks με maxi φούστα:

https://www.instagram.com/p/CrAlyQ-IIlB

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved