Κι όμως! Ο τρόπος που ντύνεσαι μπορεί να αλλάξει τις αναλογίες σου -Η απάντηση σε ένα video

Δύο βίντεο που θα σου αποδείξουν ότι δεν έχεις το λάθος σώμα! Απλώς δεν ξέρεις να ντύνεσαι σωστά!

Η φράση «λάθος σώμα» δεν υπάρχει. Κανένα σώμα δεν είναι λάθος, δεν είναι χειρότερο από κάποιο άλλο, δεν είναι άσχημο. Είμαστε απλώς όλοι διαφορετικοί και αυτόματα αυτό είναι που μας κάνει και μοναδικούς. Οπότε σταμάτα να περιφρονείς το σώμα και το εαυτό σου και θα θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα. Από την άλλη δεν είναι φυσικά καθόλου κακό ή περίεργο να θέλεις να βελτιώσεις την εικόνα σου και να κάνεις το σώμα σου να φαίνεται πιο ελκυστικό.

https://www.instagram.com/p/CpMwAhBo_uS

Και με αυτό δεν εννοούμε φυσικά να προσπαθήσεις να γίνεις κάποια άλλη, καταφεύγοντας σε ακραίες μεθόδους, έχοντας ως πρότυπο τις αγαπημένες σου influencers. Γιατί όπως θα ξέρεις ήδη πολύ καλά, όλα αυτά είναι απλώς μία εικόνα, που πολλές φορές απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Εννοούμε να γνωρίσεις καλά το σώμα σου, να αναγνωρίζεις όλα τα καλά σου στοιχεία και να αποδεχτείς και να αγαπήσεις ακόμη και τα αρνητικά του. Οπότε έτσι θα μπορέσεις να τα αναδείξεις με το σωστό τρόπο μέσω των ρούχων σου.

Η πιο hot τάση θέλει το εσώρουχο να φαίνεται από το παντελόνι μας -Η Αντιγόνη Νεοφύτου το έκανε ήδη!

https://www.instagram.com/p/Cq_Okcxg7Hr

Γιατί εκτός από το styling πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η γραμμή των ρούχων που επιλέγεις, γιατί ορίζει με έναν τρόπο και τις αναλογίες σου. Άλλο αποτέλεσμα έχεις για παράδειγμα με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και άλλο με ένα low rise shape. Τα δύο παραπάνω videos από δύο αγαπημένες fashion influencers σου εξηγούν με έναν πολύ απλό τρόπο, πόσο μπορείς να αλλάξεις την εικόνα σου και να βελτιώσεις την εμφάνιση σου με τα σωστά ρούχα, στο σωστό fit. Σημείωσέ τα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved