Αυτό είναι το στυλ τσάντας που θα βλέπεις παντού την άνοιξη

Η τσάντα που θα κρατήσουμε την άνοιξη είναι μικρή, χαριτωμένη και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες. 

Ξέρω ότι μόλις ακούς τη λέξη τσάντα η σκέψη σου πάει αυτόματα στο σχολείο και το σακίδιο, που κουβαλάς (για να μην πω σέρνεις) όλη μέρα μαζί σου. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχεις συνδυάσει τη σχολική σου τσάντα με την καθημερινότητα σου. Εγώ, όμως, θα έρθω για να σε πάω κάπου αλλού. Στην τσάντα, που αγαπάς να παίρνεις μαζί σου στις εξόδους σου με τις φίλες και την παρέα γενικότερα, την all day shoulder bag σου.

London-str-F23-0391.jpg

Η τσάντα της άνοιξης 2023 είναι εδώ!

Η τσάντα ώμου -aka shoulder bag- είναι πλέον μία must have τσάντα για κάθε κορίτσι, ότι τάξη και αν πας. Και αυτό γιατί όταν έρθει η στιγμή να βγεις ένα date ή για ένα burger με την παρέα, δεν μπορείς φυσικά να εμφανιστείς με σακίδιο πλάτης. Έχω, λοιπόν, να σε ενημερώσω ότι φέτος, δηλαδή το 2023, υπάρχει η απόλυτη τάση στις τσάντες της σεζόν, που δεν πρέπει να αφήσεις να περάσει έτσι. Μιλάμε, φυσικά, για τις mini shoulder bags, δηλαδή τη μικρή τσάντα ώμου, που θα έχεις δει να κρατάνε ήδη όλα τα αγαπημένα σου style icons στα socials. Από τη Hailey Bieber μέχρι τη Kendall Jenner, όλες έχουν μία μικρή τσάντα για τον ώμο που χωράει τα απολύτως απαραίτητα.

Οδηγός αγοράς: Βρήκαμε τα cool παπούτσια που λατρεύει η Hailey Bieber

https://www.instagram.com/p/CpkUN78rfi9

Αυτό που μπορείς να κάνεις, για να είσαι ακόμη πιο updated είναι να διαλέξεις μία μικρή τσάντα ώμου με χρώματα, μικρές μεταλλικές λεπτομέρειες, ένα μεγάλο logo ή κάποιο ιδιαίτερο υλικό, όπως το τζιν ή τα μεταλλικά δέρματα, δηλαδή το χρυσό και το ασημί. Πολύ hot είναι και οι τσάντες με prints και monogrammed logos, δηλαδή με ένα συγκεκριμένο γράμμα μιας εταιρίας, που θα το έχεις δει και σε μεγάλους οίκους. Διάλεξε μία τσάντα κοντά στο στυλ και στο γούστο σου και δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείς με το ζήτημα τσάντα ξανά την άνοιξη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved