Η πιο hot τάση θέλει το εσώρουχο να φαίνεται από το παντελόνι μας -Η Αντιγόνη Νεοφύτου το έκανε ήδη!

Sexy και τολμηρό το πιο ενημερωμένο trend που θα φορέσεις την άνοιξη χρειάζεται μόνο δύο πράγματα!

Σίγουρα θα έχεις δει κάποιες ταινίες από τα 90s και τα 00s, τις δύο δεκαετίες που έχουν επιστρέψει και πάλι στο προσκήνιο, όπου θα παρατήρησες ένα ιδιαίτερο στοιχείο στο στυλ των αγοριών. Τα απαντελόνια τότε φοριούνταν χαμηλά και τα εσώρουχο φαινόταν λίγο -ή και περισσότερο- πάνω από τη μέση του παντελονιού, κυίως από τα άτομα που είχαν κάποια σχέση με τη street σκηνή της εποχής ή τη hip hop μουσική, που τότε πρωτοεμφανίστηκε. Σίγουρα θα έχεις δει κάποιες αναφορές ήδη και στα looks του Justin Bieber, ο οποίος έχει αρχίσει και φοράει τα παντελόνια του πιο χαμηλά.

https://www.instagram.com/p/Cqaah8lo6hQ

Τι συγκεκριμένο trend λέγεται sagging και έχει γίνει πιο επίκαιρο από ποτέ με πολλούς κορυφαίους οίκους να το έχουν υιοθετήσει και να το προτείνουν στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά τους looks. Η Αντιγόνη Νεοφύτου δεν παρέλειψε να φορέσει και αυτό το trend με το δικό της τρόπο.

Η Μελίνα Νικολαΐδη κάνει το απόλυτο color blocking με cargo παντελόνι και πορτοκαλί sneakers

Η Αντιγόνη είναι η πιο stylish Ελληνίδα celebrity και το αποδεικνύει και πάλι!

Δεν υπάρχει καμία επίκαιρη τάση, που να μην έχει εντάξει στα σύνολα της η Αντιγόνη Νεοφύτου, η οποία όπως φαίνεται λατρεύει τη μόδα και φροντίζει να είναι πάντα ενημερωμένη. Αυτη τη φορά συνδυάσε δύο μεγάλα trends σε ένα look. Τη μαύρη γραβάτα και το sagging.

https://www.instagram.com/p/CqAjvtYouVC

Πώς κατάφερε να δημιουργήσει ένα επιτυχημένο sagging effect χωρίς κόπο; Φόρεσε ένα girly εσώρουχο σε nude απόχρωση με δαντέλα στο τελείωμα, έβαλε και το low rise τζιν παντελόνι της και φρόντισε να αφήσει τη δαντέλα να φαίνεται όσο ακριβώς χρειάζεται. Ακολούθησε τα βήματα της και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις και εσύ το απόλυτο sagging outfit. Μην ξεχάσεις φυσικά ένα crop top από πάνω!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved