Η Μελίνα Νικολαΐδη κάνει το απόλυτο color blocking με cargo παντελόνι και πορτοκαλί sneakers

Η Μελίνα ντύθηκε άνοιξη και φόρεσε τρία διαφορετικά χρώματα στο ίδιο look. Απλώς τα σπάει!

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, έχει πλέον φύγει από την Αθήνα και έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει υποκριτική. Και μαζί με το επόμενο βήμα της ζωής της, φαίνεται ότι έχει αλλάξει και το στυλ της και έχει γίνει ακόμη πιο τολμηρή και ενημερωμένη. Εξάλλου, τώρα έχουμε μια εικόνα του στυλ της Μελίνας και της αισθητικής της, αφού μέχρι και πριν λίγους μήνες το Instagram profile της ήταν ιδιωτικό. Τώρα, όμως, μπορείς να την κάνεις ελεύθερα follow και να δεις τα καθημερινά της looks.

Το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται η Millie Bobby Brown θα γίνει η νέα σου εμμονή

Color blocking expert!

Η Μελίνα αγαπά πολύ το χρώμα και αυτό φαίνεται από τα outfits που δημιουργεί τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι. Τώρα, λοιπόν, που μπήκε η άνοιξη φυσικά και έχει γίνει η απόλυτη expert του color blocking. Και τι σημαίνει color blocking; Όταν συνδυάζεις δύο ή και περισσότερα χρώματα στο ίδιο σύνολο, αλλά μιλάμε πάντα για bold αποχρώσεις, φυσικά. Αυτή τη φορά έκανε ένα φανταστικό συνδυασμό με το απόλυτο παντελόνι της σεζόν, το cargo pants.

https://www.instagram.com/p/Cp8OXhXofKL

Επέλεξε ένα cargo, φαρδύ, baggie παντελόνι σε φούξια και από πάνω έβαλε ένα κατακόκκινο κοντό πουλοβεράκι. Τα πορτοκαλί sneakers της σε neon απόχρωση ήταν αυτά που απογείωσαν το look και ήταν σίγουρα ένα ζευγάρι που δεν περιμέναμε να δούμε. Η τσάντα φυσικά ήταν σε ουδέτερο λευκό, το ίδιο και τα μαύρα γυαλιά της. Τρία χρώματα, λοιπόν, στο ίδιο σύνολο. Ότι πιο ανατρεπτικό και φρέσκο για την άνοιξη! Δοκίμασε το.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved