Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Οδηγός αγοράς: Τα backpacks που θα κρατήσουμε την άνοιξη έχουν χρώμα και περίεργα σχήματα

Η νούμερο ένα τσάντα που έχεις παντού μαζί σου, φέτος θα γίνει πιο πρωτότυπη και fun από ποτέ. 

Τα backpacks είναι η καλύτερη εφεύρεση της μόδας. Ξέρω ότι μπορεί να τα έχεις ταυτίσει με το σχολείο και γενικά με τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν έρθει και έχουν σώσει την κατάσταση. Φαντάσου να χρειάζεται να κουβαλάς όλα αυτά τα μικροαντικείμενα και τα βιβλία που σέρνεις όλη μέρα μαζί σου, σε μία shoulder bag! Με τίποτα! Εκτός, όμως, από τον καθαρά πρακτικό χαρακτήρα που έχουν τα σακίδια, είναι πλέον και ένα από τα πιο hot κομμάτια των τάσεων.

backpacks-(2).jpg

Ευτυχώς για εμάς η μόδα έχει αγαπήσει την ανατρεπτική πλευρά του street style και μας έχει φέρει τα backpacks σαν δώρο ακόμη και στα looks, που κάνουμε εκτός σχολείου. Όταν, μάλιστα, μπαίνει η άνοιξη, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διανθίσεις τα items που έχεις ήδη στη συλλογή σου με κάτι πιο χαρούμενο και φανταχτερό. Τα λαμπερά χρώματα είναι η πρώτη και εύκολη επιλογή. Ακολουθούν τα shiny δέρματα, οι παγιέτες και ίσως κάποιο άλλο ιδιαίτερο υλικό, που κάνει λίγο glamorous.

Οδηγός αγοράς: Τα κολάν που θέλεις στην ντουλάπα σου για μία άνοιξη γεμάτη stylish εμφανίσεις

backpacks-(1).jpg

Μία ακόμη επίκαιρη επιλογή είναι οι τσάντες που μοιάζουν με ένα ζωάκι, ένα ανατρεπτικό σχήμα ή έχουν πάνω τους κρεμασμένο κάποιο oversized διακοσμητικό. Γενικά, αγαπάμε κάθε τι edgy και ιδιαίτερο και θέλουμε να παίξουμε και να αποκτήσουμε μια τσάντα που θα κάνει statement, ενώ ταυτόχρονα θα είναι βολική και απόλυτα πρακτική. Μην περιμένεις! Δες τα backpacks που διαλέξαμε για σένα στην παρακάτω gallery και ξεκίνα το shopping!

Best buys:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved