Το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται η Millie Bobby Brown θα γίνει η νέα σου εμμονή

Τα αξεσουάρ είναι το πιο απαραίτητο item της ντουλάπας σου, που μπορεί να μεταμορφώσει και το πιο απλό look.

Ξέρω ότι μπορεί να μην έχεις συνηθίσει να φοράς πολλά αξεσουάρ, αλλά καλό θα ήταν σιγά-σιγά να μπαίνεις στο mood. Γιατί; Γιατί το 90s και Y2K style που είναι τα κατεξοχήν μεγαλύτερα trends της χρονιάς και θα παραμείνουν στο προσκήνιο για καιρό, έχουν φέρει στην πρώτη θέση τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα. Μην ψαρώνεις! Δεν εννοώ τα πολύτιμα, χρυσά ή ασημένια, κοσμήματα, αλλά όλα αυτά τα χαριτωμένα faux που μπορείς να αγοράσεις παντούς με ελάχιστα χρήματα. Μέσα, λοιπόν, σε όλα αυτά τα items και τα διαφορετικής αισθητικής κοσμήματα υπάρχει μία τάση που ξεχωρίζει: και αυτή είναι τα πλαστικά, πολύχρωμα κοσμήματα.

Sydney Sweeney: Με κατακόκκινο φόρεμα Miu Miu πιο sexy από ποτέ είναι η viral εμφάνιση της εβδομάδας

https://www.instagram.com/p/CoAlJd_Onu2

Εντάξει τα έχεις φορέσει ήδη από το καλοκαίρι, αλλά αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι πλέον είναι appropriate και το χειμώνα. Δες τη Millie Bobby Brown και το αγαπημένο της κολιέ και πάρε το κατάλληλο inspo.

H Millie Bobby Brown φόρεσε το κολιέ που θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο.

Η Millie φόρεσε ένα κολιέ με χάντρες και πολύχρωμα στοιχεία, όπως μικρές καρδιές, πέτρες και πλαστικά ζαχαρωτά. Ότι πιο cute μπορείς δηλαδή να φορέσεις πάνω σου! Με πολλά διαφορετικά χρώματα και τέλειο πρωτότυπο στυλ, το συγκεκριμένο κολιέ είναι ιδανικό για να το φορέσεις βράδυ πάνω από ένα απλό φόρεμα, αλλά και τη μέρα μαζί με ένα oversized t-shirt ή ένα hoodie. Ταιριάζει δηλαδή με casual και επίσημα looks και θα το έχεις μαζί σου και για το καλοκαίρι. Γιατί δεν παίζει να μην το φορέσεις ακόμη και με τα μαγιό σου. Επίσης, είναι προφανώς πολύ οικονομικό, οπότε μπορείς να έχεις πολλά διαφορετικά τέτοια κολιέ σε layering.

https://www.instagram.com/p/CpN0-frpCJy

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved