NDP Photo Agency

MAD Video Music Awards 2023: Η Evangelia και η Joanne ήταν οι δύο καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς

Οι δύο κυρίες είχαν τα πιο εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί.

Χθες είχαμε τα MAD Video Music Awards στο κλειστό του TAE Kwon Do, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για άλλη μια φορά από το μεγάλο μουσικό κανάλι του MAD με απόλυτη επιτυχία. Μουσική, χορός, τραγούδι και πολύ παρασκήνιο σε μια βραδιά όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά όλους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. πριν ξεκινήσει όμως το show και δούμε όλα αυτά τα ανατρεπτικά ντουέτα στη σκηνή, είχαμε το κόκκινο χαλί των βραβείων και τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities.

Λατρεύεις το στυλ της Hailey Bieber; Δημιουργούμε 3 looks της με ρούχα από τη ντουλάπα μας

Η Evangelia και η Joanne ήταν οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Η Evangelia έκανε μία εμφάνιση με που πραγματικά ξεχώρισε και έκλεψε τα φλας με το που την είδαμε στο κόκκινο χαλί. Γιατί ήταν ολόχρυση και απόλυτα glam. Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με μία αποκαλυπτική, cut out τουαλέτα σε vinyl χρυσό ύφασμα, που είχε και κάποια space στοιχεία. Όπως τα μακριά μανίκια με τους έντονους ώμους και το strap πάνω στο στήθος που μας θύμισε λίγο Jean Paul Gaultier. Ήταν μια δημιουργία της νέας σχεδιάστριας Jessica Lipe.

IMG_5602.jpg

NDP Photo Agency

IMG_5601.jpg

NDP Photo Agency

Από την άλλη είχαμε την Joanne, μία από τις πιο αγαπημένες νικήτριες του Voice, η οποία συνεχίζει την πορεία της στη μουσική με μεγάλη επιτυχία. Εχθές εμφανίστηκε με ανατρεπτική δημιουργία της Irene Angelopoulos, με denim σορτσάκι και corset, το οποίο είχε μεγάλα, extravagant μανίκια από ροζ τούλι, που έφταναν μέχρι το πάτωμα. Το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ της ακολούθησαν τη Barbiecore διάθεση του look.

IMG_5560.jpg

NDP Photo Agency

IMG_5561.jpg

NDP Photo Agency

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved