Το πουκάμισο είναι το αγαπημένο summer top της Σάντυ Χατζηϊωάννου -Φόρα το και εσύ πάνω από μαγιό

Η Σάντυ έχει και έναν φοβερό τρόπο να το δένει στη μέση.

Ξέωρ ότι έχεις στο μυαλό σου το πουκάμισο σαν κάτι αυστηρό και επίσημο. Και ξέρω επίσης ότι σίγουρα δεν θα ήταν η πρώτη σου επιλογή για μια μέρα στην παραλία. Είμαστε εδώ για να σου αλλάξουμε γνώμη και για να σε κάνουμε να δεις και πάλι το πουκάμισο με άλλα μάτια. Αρχικά, να σου πω πως όποιο και αν είναι το χρώμα που έχεις, μπορεί μια χαρά να φορεθεί πάνω από το μαγιό, μιας και το καλοκαίρι το color blocking, δηλαδή το να συνδυάζεις δύο ή και παραπάνω χρώματα μαζί, έχει την τιμητική του.

Δεν ξέρεις πώς να βάλεις την maxi φούστα; Έχουμε τα καλύτερα combos όποιο και αν είναι το στυλ σου

https://www.instagram.com/p/CrGFrq-IjuZ

Σίγουρα το λευκό πουκάμισο ή ένα ριγέ μπλε πουκάμισο είναι οι πιο κλασικές επιλογές, που μπορείς να κάνεις και θα διευκολύνουν κάπως το styling. Αλλά αυτό σου ξαναλέω δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολήσει.

https://www.instagram.com/p/CsmDryfoNF2

Ο stylish τρόπος να δέσεις το πουκάμισο στην παραλία όπως η Σάντυ.

Είναι και επίσημα καλοκαίρι και η Σάντυ Χατζηϊωάννου έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά να κάνει τα μπάνια της αλλά και τα ταξίδια της στα ελληνικά νησιά, ξεκινώντας τις εμφανίσεις της στις παραλίες. Μας αρέσει πολύ το στυλ της, γιατί είναι καλοκαιρινό, ανάλαφρο και ultra stylish, ενώ βγάζει και ένα coolness. Μην φοβηθείς να φορέσεις λοιπόν και εσύ το πουκάμισό σου πάνω από το μαγιό και να το δέσεις όπως η Σάντυ.

Στην παρακάτω gallery θα τη δεις σε καλοκαιρινό mood να δένει με κόμπο το πουκάμισο της κάτω από το στήθος ή στη μέση και να δημιουργεί έτσι ένα τέλειο crop top! Αντέγραψε τα σύνολά της off we go for the beach!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved