Το νέο τραγούδι της Joanne θα σε κάνει να «κολλήσεις»

Η Joanne, το απόλυτο it girl της ελληνικής δισκογραφίας, παρουσιάζει το τραγούδι που κατέθεσε στην Eurovision του 2022.

Η εντυπωσιακή performer που τον τελευταίο καιρό ακούγεται παντού χάρη στα smash hit της “Twist In My Sobriety”, “Tom’s Diner” αλλά και το «Κάτσε Καλά» μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τη Marseaux, λίγες μέρες πριν τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, κυκλοφορεί το τραγούδι με το οποίο διεκδίκησε την εκπροσώπηση της Ελλάδας το 2022.

Η Joanne επέστρεψε με νέο τραγούδι

Το “Remedy” είναι ένα pop, dance & με αρκετά ethnic στοιχεία τραγούδι το οποίο μιλάει για την ισορροπία στη ζωή κάθε ατόμου και την αποδοχή της ατέλειας σε οποιαδήποτε μορφή της. Το κομμάτι είναι εμπνευσμένο από την ζωή της ίδιας της Joanne ως ένα νέο κορίτσι με μια πάθηση στην όραση που ζει την ζωή στα άκρα και κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα χωρίς να περιορίζεται από την ''διαφορετικότητα'' της.

https://www.instagram.com/p/CrdUoeOodWY

Music trends: Αυτά είναι τα 3 top τραγούδια έως τώρα για το 2023

Το “Remedy” σε στίχους και μουσική των ARCADE, Michael Tsaousopoulos & Sarah De Warren κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ακούσουμε άλλο ένα τραγούδι από την Joanne, ένα pop & RnB ντουέτο με τον ανερχόμενο Βασίλη Ηλιάδη με τίτλο «Μας Αρκεί», ενώ σε λίγο καιρό θα απολαύσουμε και το ολοκαίνουργιο ελληνόφωνο single της που αναμένεται να συζητηθεί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved