Οδηγός αγοράς: Το τζιν σορτσάκι είναι το απόλυτο essential κάθε καλοκαιριού -Βρες το αγαπημένο σου!

Είναι το πιο κλασικό item της καλοκαιρινής ντουλάπας μας. 

Τώρα που τέλειωσαν τα σχολεία και οι περισσότερες σχολές επίσης έχουν ολοκληρώσει τις εξεταστικές τους, το σκρολάρισμα στο Tik Tok είναι μάλλον ένας από τους τρόπους που περνάς το χρόνο σου. Αν είσαι μάλιστα fashion lover, τότε τα how to video με styling tips και creators που μοιράζονται μαζί μας τα καθημερινά τους looks θα είναι τα αγαπημένα σου. Δεν μπορεί, λοιπόν, να μην έχεις παρατηρήσει την επιστροφή των 90s στη μόδα. Μπορεί εσύ να έχεις ακουστά αυτή τη δεκαετία μόνο από τις αγαπημένες σου σειρές της εποχής, όπως τα Friends, αλλά σίγουρα θα έχεις πάρει έμπνευση από το στυλ της Rachel Green.

Δεν ξέρεις πώς να βάλεις την maxi φούστα; Έχουμε τα καλύτερα combos όποιο και αν είναι το στυλ σου

Και ποιο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά items των 90s, που ταιριάζει με όλα; Κυριολεκτικά! Το τζιν σορτσάκι φυσικά. Δεν πρόκειται για άλλο ένα κομμάτι old school που θα κάνει έναν κύκλο και θα αφήσεις πίσω σου, αλλά για το απόλυτο essential που θα φοράς διαχρονικά.

https://www.instagram.com/p/CfIc1NJLF20/

Ταιριάζει με όλα σου τα tops και t-shirts, φοριέται πρωί και βράδυ και κάνει ωραία σύνολα με sneakers ή και με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Παρακάτω τα δικά μας αγαπημένα.

Editor's choices:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved