Τα velcro sandals είναι η επιλογή της σεζόν -Έχουμε τα καλύτερα σχέδια της αγοράς για σένα

Τα πιο άνετα σανδάλια είναι και πάλι τάση. Ευτυχώς!

Ας μιλήσουμε λίγο για καλοκαίρι και καλοκαιρινά παπούτσια, aka πέδιλα. Προσωπικά δεν αγαπώ τα λεπτεπίλεπτα σχέδια με το αρχαιοελληνικό στυλ, αλλά προτιμώ να φοράω ένα ζευγάρι σανδάλια που να μπορεί να αντικαταστήσει τα sneakers μου μέσα στο καλοκαίρι. Και από άποψη χρωμάτων αλλά και από την καθαρά πρακτική τους πλευρά.

velcrosandals-(3).jpg

Και ποιο είναι αυτό το σχέδιο; Μιλάμε για τα velcro sandals, δηλαδή τα πέδιλα εκείνα με τα άνετα λουράκια που πιάνουν το πόδι μπροστά και πίσω και μας θυμίζουν λίγο τα παιδικά μας καλοκαιρινά πέδιλα με τα αυτοκόλλητα. Μόνο που τώρα είναι πιο stylish και fashionable από ποτέ. Και μιλάμε για ένα σχέδιο, που ευτυχώς έχουν κυκλοφορήσει όλες οι εταιρίες.

Το πουκάμισο είναι το αγαπημένο summer top της Σάντυ Χατζηϊωάννου -Φόρα το και εσύ πάνω από μαγιό

velcrosandals-(4).jpg

Έχουμε τα κλασικά καπιτονέ, μαύρα, velcro sandals, έχουμε τα κλασικά πολύχρωμα σχέδια της Camper και έχουμε και τα ξεκάθαρα αθλητικά πέδιλα στο ίδιο στυλ, που είναι ότι καλύτερο για σένα. Φοριούνται κανονικά με casual αλλά και βραδινά outfits. Εξάλλου τα ugly sandals, αν θέλεις να πάρεις ένα πιο χοντροκομμένο ζευγάρι, παραμένουν μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν. Παρακάτω θα βρεις τα δικά μας αγαπημένα.

Best buy's:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved