Η Billie Eilish έκανε το πιο cool σύνολο με φαρδύ τζιν που θα βάλεις στο σχολείο

Τα baggy denims είναι η μεγαλύτερη τάση και η Billie σου δείχνει πώς να τα φορέσεις σωστά.

Είναι κάποια κορίτσια που γεννιούνται ιδιαίτερα. Όπως η Billie Eilish, ένα κορίτσι που δεν φοβάται να δείξει ποια είναι και από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο, μέσα από τη μουσική της, κέρδισε την αγάπη του κοινού, κυρίως γιατί είναι αληθινή. Τα φαρδιά της ρούχα στην αρχή προκάλεσαν σχόλια, ότι δεν είναι θηλυκή και ότι κρύβει το σώμα της, αλλά η αλήθεια είναι άλλη. Στην πραγματικότητα η Billie έκανε τη δική της επανάσταση και έδωσε φωνή και σε όλες εμάς, που μπορεί να μας αρέσει το boyish style και να αγαπάμε τα φαρδιά φούτερ και τις φόρμες μας.

Θα πρωταγωνιστήσει η Billie Eilish στο Euphoria; Τo tweet που ξεσήκωσε τους fans

Πέρασε μία φάση που έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και έβαλε πιο στενά, εφαρμοστά ρούχα, αλλά σύντομα επέστρεψε και πάλι στο signature looks της με τα baggy παντελόνια, τα hoodies με την κουκούλα και τα άνετα φορέματα. Και εμείς την προτιμάμε έτσι ακριβώς όπως είναι! Αυτή τη φορά δημιούργησε το πιο άνετο και cool outfit, που μπορείς να φορέσεις τον Οκτώβριο στο σχολείο και όχι μόνο.

Baggy denims και πουκάμισο: Η Billie Eilish σου δείχνει πώς να το απογειώσεις!

Αρχικά, να πούμε ότι καλό θα ήταν φέτος να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα baggy denim παντελόνι, δηλαδή ένα τζιν παντελόνι με χαμηλή άνετη μέση και φαρδιά γραμμή, που θα είναι αρκετά χαλαρό στους γοφούς. Είναι η απόλυτη τάση των denims και έχει το μεγάλο θετικό, ότι είναι μία λύση για όλες τις ώρες. Η Billie Eilish που αγαπά ούτως ή άλλως αυτές τις γραμμές συνδύασε το μπλε τζιν της με ένα απλό λευκό πουκάμισο με στενά μανίκια. Από πάνω, όμως, φόρεσε και ένα ελαφρύ πλεκτό γιλέκο (τύπου καζάκα) σε ανοιχτό πράσινο, που άλλαξε εντελώς το στυλ του ouftit και το έκανε πιο κολλεγιακό. Γενικά, το preppy look, σαν αυτό που φόραγε και η Britney Spears στα 90s, είναι μεγάλο trend φέτος.

https://www.instagram.com/p/CjIs7uarz35/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από κάτω έβαλε ένα ζευγάρι μαύρα sneakers με αυτοκόλλητα, σε στυλ μποτάκι, από τη συνεργασία που έχει κάνει η ίδια με τη Nike. Γενικά, και ήδη από πέρυσι, αγαπάμε τα μπασκετικά sneakers σε στυλ μποτάκι, γιατί βολεύουν στο κρύο και τη βροχή, είναι άνετα και cool!

unknown 307084777 150832757277550 723023391114492926 n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Billie Eilish έδειξε τις φακίδες της στο Instagram και είναι ό,τι πιο cute έχουμε δει τελευταία

Η Billie Eilish τώρα και ηθοποιός - Θα συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους The Simpsons

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved