Η Billie Eilish είναι 21 αλλά έχει νιώσει πως ζει μία ζωή σαν να είναι 70

Έχει αγαπηθεί πολύ από τη μουσική βιομηχανία και το κοινό, αλλά αγαπά με τον ίδιο τρόπο τον εαυτό της η Billie Eilish;

«Ίσως επειδή η ζωή μου έγινε τόσο ενήλικη πολύ νωρίς, ξέχασα ότι είμαι ακόμα τόσο νέα. Έχω συμβιβαστεί με πολλούς τρόπους: Ζούσα τη ζωή μου σαν να ήμουν 70. Πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό», είπε η Billie Eilish στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety.

Μπορεί η 21χρονη Eilish να έχασε ολόκληρη την εφηβεία της στο βωμό της καλλιτεχνικής δημιουργίας και η ζωή της να γέμισε απότομα περισσότερες ευθύνες από αυτές που έχει μία συνηθισμένη έφηβη, ωστόσο αναπολεί την πρώιμη επιτυχία της με υπερηφάνεια.

Μάλιστα, στην εποχή που το «Bad Guy» έγινε Νο. 1 hit το 2019, η Eilish πίστευε ότι είχε βρει την αληθινή ευτυχία.

Για την ζωή της σήμερα λέει: «Νιώθω ότι γίνομαι ένα άτομο που αγαπώ πραγματικά και κάνω πράγματα για τα οποία νιώθω πραγματικά περήφανη».

https://www.instagram.com/p/CzmckElyYCo/

Το «What was i made for» έγινε ένα σύμβολο γεμάτο συγκίνηση

Ένα από τα βασικά μέρη της συνέντευξης που παραχώρησε η Billie Eilish στο Variety ήταν το τραγούδι «What was i made for», το οποίο έγινε σύμβολο για πολλά κορίτσια που θέλησαν να μοιραστούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ως γυναίκες στην καθημερινή τους ζωή.

Όλο αυτό έγινε μετά την κυκλοφορία της ταινίας Barbie τον Ιούλιο, για την οποία γράφτηκε το συγκεκριμένο τραγούδι και έδωσε έμπνευση σε χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως.

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια χρήστες έφτιαξαν βίντεο-κολάζ με το τραγούδι, μοιράζοντας τις δικές τους εμπειρίες ως κορίτσια. Για όλη αυτή την επιτυχία η Eilish λέει: «Ήταν τόσο συγκινητικό, φίλε. Ήταν τόσο, τόσο συγκινητικό. Αισθάνομαι ότι βοήθησα να έρθουν οι άνθρωποι κοντά και ένιωσα τόσο ξεχωριστά. Δεν περίμενα ότι οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο θα ένιωθαν συνδεδεμένες».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved