Το beach party της κόρης της Kourtney Kardashian είναι η έμπνευση που έψαχνες για το δικό σου

Όπως κάθε χρόνο η Kourtney Kardashian οργάνωσε το πιο επικό πάρτι για την κόρη της, αυτή τη φορά στην παραλία.

H κόρη που απέκτησε η Kourtney Kardashian με τον πρώην σύντροφό της Scott Disick, Penelope έγινε την Κυριακή 14 Ιουλίου 12 χρονών και η 45χρονη για ακόμα μια φορά οργάνωσε για εκείνη το πιο τέλειο beach party.

Το βίντεο από τα γενέθλια της Penelope

H Κourtney Kardashian δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα από το πάρτι της κόρης της (σ.σ με τον Scott Disick η Kourtney Kardashian έχει ακόμα δύο παιδιά και συγκεκριμένα δύο γιους), δίνοντάς μας με αυτόν τον τρόπο όλες τις λεπτομέρειες του στολισμού και του concept που επέλεξαν.

Όπως θα δεις κι εσύ το βίντεο ξεκίνησε με την τούρτα γενεθλίων της Penelope που περιείχε λευκό γλάσο, λουλούδια και 12 κεριά.

https://www.instagram.com/reel/C9bQYC4P0JH/

Στη συνέχεια το βίντεο μάς μετέφερε στην παραλία, όπου υπήρχαν ροζ ομπρέλες, ροζ ξαπλώστρες και ψάθες για την Penelope και τις φίλες της, οι οποίες απόλαυσαν και το μπάνιο τους στην παραλία, όπου υπήρχε και μια γιγάντια ρόδα όπως μπορείς να δεις στην gallery που ακολουθεί.

Οι ευχές από τους followers της Kourtney Kardashian για την κόρη της ήταν πολλές, με αρκετούς να σχολιάζουν πως θα ήθελαν και οι ίδιοι ένα τέτοιο πάρτι, ενώ έδωσαν παράλληλα τα συγχαρητήριά τους στην 45χρονη για το πάρτι αυτό που ήταν ένα «κανονικό πάρτι για παιδιά», όπως είπαν.

Η Κourtney Kardashian και στα προηγούμενα γενέθλια της κόρης της φρόντιζε να κάνει κάτι δημιουργικό.

Το 2023 για παράδειγμα πήρε την Penelope και τις φίλες της στην Χαβάη, κάνοντας το πιο cool χαβανέζικο πάρτι κι ας ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, περιμένοντας τον γιο που απέκτησε με τον μουσικό Travis Barker.

1721054618704-370189395-kourtneykardash_1689372705_3147008805490496593_145821237-(1).jpg

Όπως θα είδες δεν θέλει κόπο το να οργανώσεις το τέλειο beach πάρτι, αλλά τρόπο. Αρκεί να έχεις πετσέτες και ψάθες για τις φίλες σου στο ίδιο χρώμα, ίσως κάποια ίδια αξεσουάρ τα οποία θα φοράτε όλες (καπέλα, χαβανέζικα κολιέ κλπ), κάποια finger food και ένα ψυγειάκι με τα απαραίτητα δροσερά ποτά (smoothies, χυμούς), ώστε να έχετε full ενέργεια τις ώρες που θα είστε στην παραλία.

Α! Και ένα καλό φορητό ηχείο γιατί πάρτι χωρίς μουσική δεν γίνεται!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved