Η Αναστασία Τσιλιμπίου έκλεισε τα 26 και το θεματικό πάρτι της θα σου δώσει έμπνευση για το δικό σου

Η Αναστασία Τσιλιμπίου έλαμπε στα 26α γενέθλιά της με look που θύμιζε Marilyn Monroe, ενώ η φράση που έγραφε η τούρτα της ήταν η πιο εύστοχη για να δείξει πόσο χρονών γίνεται.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της. Η ίδια ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική από πολύ μικρή ηλικία κι έτσι, έχει παίξει ήδη σε αρκετές σειρές, όπως στο «Για την καρδιά ενός αγγέλου», στο «Νησί», στο «Κομάντα και Δράκοι» και πιο πρόσφατα στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Αυτά όσον αφορά τις δουλειές που έχει κάνει εντός Ελλάδας, καθώς η ίδια έπαιξε τη σουλτάνα Κιοσέμ στην ομώνυμη τουρκική σειρά, αποφοιτώντας από το σχολείο το 2015.

Το ξεχωριστό θεματικό πάρτι για τα 26α γενέθλιά της

Η νεαρή ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της στις 12 Νοεμβρίου και τα γιόρτασε με ένα θεματικό πάρτι, με αρκετούς φίλους της να δίνουν το παρόν. Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, έχουμε παρατηρήσει όλοι πως τα θεματικά πάρτι γενεθλίων με συγκεκριμένο dress code είναι μεγάλη τάση. Για το πάρτι της πάντως, η Αναστασία ήθελε όλοι οι καλεσμένοι της να διαλέξουν έναν χαρακτήρα από ταινία ή τηλεοπτική σειρά και να ντυθούν αναλόγως. Για την δική της εμφάνιση, επέλεξε να «αντιγράψει» την εμφάνιση της Marilyn Monroe, στην ταινία «Μερικοί το προτιμούν καυτό» και πιο συγκεκριμένα το πώς είχε ντυθεί εκείνη στο τραγούδι «Diamonds are a girl's best friend».

https://www.instagram.com/reel/CzXCZcQOiRV/

Όπως μπορείς να δεις λοιπόν, από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram ήταν μια σωστή «Marilyn Monroe», με στράπλες κόκκινο φόρεμα, ασορτί μακριά γάντια και πολλά κοσμήματα με κρυσταλλάκια στον λαιμό και στα χέρια της, ενώ το look της ολοκλήρωνε ένα φλογερό κατακόκκινο κραγιόν.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είχε και κάποια props - κάτι που επίσης βλέπουμε πολύ συχνά πλέον στα πάρτι - όπως γυαλιά με γουνάκι ή γυαλιά που έγραφαν «ΤΣΙΛΙ BDAY», τα οποία μοιράστηκε με τους φίλους της για να βγάλουν τέλειες αναμνηστικές φωτογραφίες.

H τούρτα της

Σίγουρα το πάρτι των γενεθλίων της είχε μια λάμψη από Hollywood και δεν θα μπορούσε να μην συμβεί και το ίδιο με την τούρτα της, η οποία ξεχώρισε, όχι τόσο για το ροζ χρώμα που είχε αλλά για τη φράση που ήταν γραμμένη επάνω της η οποία έλεγε το εξής: «Πολύ μεγάλη για τον Λεονάντο Ντι Κάπριο αλλά πολύ μικρή για τον Harry Styles». Κι αυτός ήταν ο πιο fun τρόπος για να δηλώσει την ηλικία της, αφού «κακά τα ψέματα» για τον Leonardo DiCaprio μια κοπέλα 26 χρονών με βάση τις προηγούμενες σχέσεις του ίσως θεωρείται «μεγάλη», ενώ για τον Harry Styles ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved